sazi -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (28.8.2009 23:03:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy sazi - posreduj podatke še za manjkajoče mesece na seznamu!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] (4 mes., 5.mes + kdaj je začela Zarja plaziti) pregled pri 4,5 mesecih: teža 6500g, 64 cm, obračati se je začela tudi takrat (4,5 mesecev oz- 10.7.) plazi se od 5-5,5 meseca dalje, kaj pa vem, kaj naj štejem za začetek? Morda ko mi je 1. skoraj s kavča na glavo poletela (sem jo ujela zadnji hip - no, to bi bilo pri 5ih mesecih). starejši bratec je Lev in je rojen 31.1.2006 se pa tudi me s februarčicami 2006 kar ogosto dobivamo. Pozimi na cca 2-3 mesece zvečer mame same, v ostalih letnih časih pa na kakšnem igrišču (Bizovik, Zbilje) z otroci. Je prav lušno. Glede copat za v vrftec - naš tavelik ima vedno cicibanove copate - mu trdno stojijo na nogah, ne drsijo in ne premočijo tako hitro - pa še take ortopedske je potreboval, ker je imel težave z nogami. Se pa res zelo poredko oglašam, ker je ves čas nekaj. Poleti smo bili cves čas v paketu in ponavadi še brez interneta, septembra ima starejši operacijo žrelnice, jaz imam kup zdravstvenih težav in sem ves čas okoli zdravnikov... No, bodite zdrave in veselite se s svojimi sončki. LP
|
|
|
|