sazi -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (28.8.2009 9:33:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ALJAŽU IN ZARJI (OD SAZI) VSE NAJ ZA POL LETA!!! [img]http://img10.glitterfy.com/graphics/33/pooh_and_friends.gif[/img] Hvala za čestitke in zelo lepo, da se sploh še spomnite na naju. Poletje je hitro minilo. Zarja je v tem času veliko napredovala na vseh področjih. Je že prava punca. Njen razvoj gre čisto drugo pot kot sinkov (no, fant je imel tažave, Zarja pa je povsem zdrava). Se že plazi, kar mi je skoraj nepredstavljivo, vse daje v usta (kar prvi ni nikoli) in kaže iteres za hrano in tudi kaj poje. Že dober mesec in pol ima dva zobka, s katerima zna močno ugrizniti. Zdaj čakamo na zgornja 2. Včeraj je imela cepljenje in sistematski. Ima 734o g in 67 cm. Če poletje sem bila bolj ali manj odklopljena z interneta, saj sem bila z malima ali na morju ali v Bohinju. In z obema doma nisem imela časa niti za dihat, kaj šele za internet. Sploh, ko spita oba čisto premalo (no, sploh Zarja). Zaspi okoli 23. ure in nemalokrat je pokonci že ob 6ih, vmes pa se zbudi še za hranjenje. Danes me je razveselila s spanjem do 7:45. Čez dan včasih spi 2 uri, največkrat pa 2-3x po 20-30 minut. Brez kakršnegakoli reda in nikoli ne vem, kaj me čaka. Sem bila pa včeraj na sestanku z vzgojiteljico njene skupine. Mi je bilo kar čudno se pogovarjat o uvajanju v vrtec. Je pa cela skupina takih malih, ki bodo počasi kapljali v skupino. Septembra bosta v skupini le 2 otroka, potem pa še ostalih 10 pride do konca februarja. No, toliko o nas. Upam, da ste vse v redu in vse in vsi otroci zdravi. Pa se vam še kdaj oglasim.
|
|
|
|