lilcha -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (26.8.2009 8:53:35)
|
Ojla ! Da se na hitro javim in sporočim kako smo opravili včeraj na sistematskem pregledu. MERE : 8180g, 66.9 cm Napreduje lepo, cepljeni smo bili, prejšnji dan smo dali še kri in vodo in jo moram pohvaliti, da se ni nič jokala ko so ji jemali kri, polulala se je pa tud lepo v tisto vrečko, ki sem ji jo namestila gor. U glavnem jst sm tko ponosna na njo - lubico mojo malo. Izvidi so bli vsi o.k. Naslednji sistematski imamo 25.11. Drgač sm pa jst učeri pomoje sam od sekirancije k gremo k zdravniku, pa k smo mogl kri dajat pa to, kr neki zbolela. u grlu mam tak k da bi bla angina, pa sm se za dons popoldan kr naročila pr svoji zdravnici, če bo treba kak antibiotik, sam mi je ful bedno ga vzet, ker dojim in se že skoz izogibam vsem tabletam. Najbolj mi pa mori to, k gremo v soboto na dopust ( Pag - Šimuni - mobilna hiška), pa nebi bla rada neki bolana. No upam, da ni nič hujšega in da bomo laho vseeno uživali. Kupila sva ji tudi Fredov obroč, pa me zanima, a ste vse ki ste ble na morju že dale svoje bejbije cele v vodo npr. v obroču? Fajn bodte vse, itak ste CARICE.
|
|
|
|