Jutta -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del (24.8.2009 21:32:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori. Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala.... jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka[sm=smiley1.gif] Hvala za dobrodošlico. Sem se vam prvič oglasila prejšnji teden. Prej sem le tu in tam kaj prebrala. Za pisat ni bilo časa. Kako ti je pa uspelo Larisso naučit pit iz kozarčka? Je bilo treba ful vadit? Jaz bom mogla Vida po moje najprej sploh navadit na okus od čaja, ker ga tudi na cucelj ne pije rad. zakaj bi ga pa mogla na čaj navadit? a vodo ima pa rad? Al pa če mu daš lonček namestunga cuclja........jst opažam da vse kar ni njeno je bolj zanimivo....in ji zato tud dam za probat....sicer pa mi je bolj všeč kozarec pr 6 mesecih kot duda pr 5 letih[sm=smiley36.gif] Ne, ne nisem mislila nujno na čaj. Lahko tudi vodo zarad mene - problem je v tem, ker zavrne vse, kar ni mleko. Mogoče pač ni žejen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Bom pa poskusila tudi s kozarčkom, mogoče mu bo šlo in me bo presenetil. Sploh mi ni padlo na pamet, da bi mogoče raje pil iz kozarca, tako kot veliki.
|
|
|
|