Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:56:19
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo ne more več....pičim spat...si bom domišlalal d mam vodno postlo...sanjala o GIN toniku, dokler ne uleti Šime in začne romantično smrčat, pol mu bom pa predlagala d ugasne motor in razpre jadra Nočko bejba!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:56:51
|
|
|
|
Katjusa
|
pejte v šolo in nehite pit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:56:54
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy kje pa je tu soba Nikjer!!! Ta je sam za dirkat MLEA bo ziher prebrala za drkat Pa še res.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:57:22
|
|
|
|
mirojp
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:57:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo ne more več....pičim spat...si bom domišlalal d mam vodno postlo...sanjala o GIN toniku, dokler ne uleti Šime in začne romantično smrčat, pol mu bom pa predlagala d ugasne motor in razpre jadra A ti še nisi nehala... JST SE BOM RES USCALA!!! Kolmbo - kot kapitan ti ukazujem - NEHAJ!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:57:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... pa kr pričo mene osvajaš no men je kul sam ne za mojim hrbtom OK pa ne brez torte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:58:16
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC Jajc za...???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:59:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC tvojih tud še nismo vidle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:59:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC tvojih tud še nismo vidle ti jih slikam?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:00:02
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo ne more več....pičim spat...si bom domišlalal d mam vodno postlo...sanjala o GIN toniku, dokler ne uleti Šime in začne romantično smrčat, pol mu bom pa predlagala d ugasne motor in razpre jadra A ti še nisi nehala... JST SE BOM RES USCALA!!! Kolmbo - kot kapitan ti ukazujem - NEHAJ!!! balonchy če si slučajno kje na jamboru povej da se odmaknem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:00:14
|
|
|
|
mirojp
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... pa kr pričo mene osvajaš no men je kul sam ne za mojim hrbtom OK pa ne brez torte sj to ni osvajanje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:00:21
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC To itak, da jih nimam... Sam kozla bi pa z veseljem in lahkoto ruknla!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:00:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC Jajc za...??? verjetno bi rad pečena jajca pa tak hitro piše da je pozabu napisat da on da za pjačo mi pa za jajca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:01:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... pa kr pričo mene osvajaš no men je kul sam ne za mojim hrbtom OK pa ne brez torte sj to ni osvajanje... a pol k men rečeš da nej odprem lepe učke ni osvajanje sem pa misla, da ti je všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:01:17
|
|
|
|
mirojp
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC Jajc za...??? za drink
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:01:51
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo ne more več....pičim spat...si bom domišlalal d mam vodno postlo...sanjala o GIN toniku, dokler ne uleti Šime in začne romantično smrčat, pol mu bom pa predlagala d ugasne motor in razpre jadra A ti še nisi nehala... JST SE BOM RES USCALA!!! Kolmbo - kot kapitan ti ukazujem - NEHAJ!!! Sporočim... Drgač si pa dežno obleč... balonchy če si slučajno kje na jamboru povej da se odmaknem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:02:12
|
|
|
|
sunny24
|
Mamo mamo, in to ne sam za en drink, še za kakega zravn...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:02:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... pa kr pričo mene osvajaš no men je kul sam ne za mojim hrbtom OK pa ne brez torte sj to ni osvajanje... a pol k men rečeš da nej odprem lepe učke ni osvajanje sem pa misla, da ti je všeč katjuša ne jokej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:02:47
|
|
|
|
mirojp
|
no to sem hotel slišat....brat...torej kdaj?kje?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:03:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... Ne, bom raj očala poiskala..... Ponoč morm tipat, da kej najdem, še dobr da ima moj Onasis Ostržka ki ZELO DOBROOOOOOOOOOOOO LAŽE....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:04:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC tvojih tud še nismo vidle
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:04:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... Ne, bom raj očala poiskala..... Ponoč morm tipat, da kej najdem, še dobr da ima moj Onasis Ostržka ki ZELO DOBROOOOOOOOOOOOO LAŽE.... ka se hvališ če ga sam zase držiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:04:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Tiste, ki ste gledale Outsiderja boste razbrale pomen: Mlea...odpri te lepe oči... Ne, bom raj očala poiskala..... Ponoč morm tipat, da kej najdem, še dobr da ima moj Onasis Ostržka ki ZELO DOBROOOOOOOOOOOOO LAŽE....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:04:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo ne more več....pičim spat...si bom domišlalal d mam vodno postlo...sanjala o GIN toniku, dokler ne uleti Šime in začne romantično smrčat, pol mu bom pa predlagala d ugasne motor in razpre jadra A ti še nisi nehala... JST SE BOM RES USCALA!!! Kolmbo - kot kapitan ti ukazujem - NEHAJ!!! Sporočim... Drgač si pa dežno obleč... balonchy če si slučajno kje na jamboru povej da se odmaknem kaj pa mojito
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 23:04:50
|
|
|
|
mirojp
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mirojp Nč...jst vam tu ne morem sledit...če ste za gremo na en martini nekam ven, častim jst eno rundo... Jst bi raj ledenga kozla... MMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Tud vela... sam punce...(pa saj to že veste) NIMATE JAJC tvojih tud še nismo vidle Klasična...kosmata in viseča...nič posebnega...ni kaj hval't
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?