Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:33:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DONS MAM SLADKI DAN, CUKR MI JE PADU NA NULO PA ŽREM MAJKLOVE KINDER ČOKLIT....KJE JE MOJA TANCY TORTA Z 200G NUTELEEEEE?????? sm kupla še eno sam pride prejle moj iz kuhne z banano u ustih pa prav a dons si pa sam banane kupla no zdej morm še enkrat po banane matr bom kr tale gin tonic mal popluckala Ma sej rabš sam dve banani....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:33:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy čokolinček tale ni moj... Upam.... moj je vse pod kontrolo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:33:43
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy čokolinček tale ni moj... Upam....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:33:44
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Nočkoooo....bom zviznala v posteljo .Nočko. Pa pa... lepo surfaj ponoč... Mi bomo dans glisirali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:34:06
|
|
|
|
sunny24
|
Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:34:18
|
|
|
|
mirojp
|
dame...ve mate vaš simbol poleg nicka...kak bi pa jst dobil simbol za "fantke"?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:34:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:35:13
|
|
|
|
mirojp
|
našel...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:35:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: SURF Nočkoooo....bom zviznala v posteljo .Nočko. Pa pa... lepo surfaj ponoč... Mi bomo dans glisirali Ampak ne prehitr... se mi že zdele mal vrti....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:35:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:35:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp dame...ve mate vaš simbol poleg nicka...kak bi pa jst dobil simbol za "fantke"? pejt moja RR pa imaš profil pa si zrihti za torto pridem pa jst ta 2 metra tja pa ti pokažem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:35:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp dame...ve mate vaš simbol poleg nicka...kak bi pa jst dobil simbol za "fantke"? prvo moraš nam pokazat slikico da ti bomo verjele pol pa lahko preko strežnika naprej postrežemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:35:51
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.8.2009 22:38:27 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:36:03
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje A dej, tko žleht pa ne morm bit, no...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:36:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA lah prideš jutr zutri ob 7h je treba spet 18 palet za Mirkota zrihtat, pa ga pol še us put u Celje peleš ne k nisem krompirja dobla in sem ga mogla pr sosed kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:36:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje A dej, tko žleht pa ne morm bit, no... kak žlehr sej bo dobu.... al bi rada ti tud kej dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:37:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirojp našel... Nč ni vidt.... Katjusa pomagaj mu no.... baje da ne zna....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 22:37:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:37:33
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje A dej, tko žleht pa ne morm bit, no... kak žlehr sej bo dobu.... al bi rada ti tud kej dobla Hmmm, čaki da premislim....JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:37:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mirojp dame...ve mate vaš simbol poleg nicka...kak bi pa jst dobil simbol za "fantke"? prvo moraš nam pokazat slikico da ti bomo verjele pol pa lahko preko strežnika naprej postrežemo jst se bom poscala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:37:45
|
|
|
|
tanci29
|
kje je mohito jest prepočas berem rabm dozo mlea-kupila zanalašč sam tri banane eno za rezervo k jest morm zmer mal preveč kupt ravno zato k jih ponavad zmer stran mečemo k zgijejo ker jih noben ne poje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:38:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo miro tm u profilu si ga nastavi....vsaj včasih je blo tko.....če ne bo pa žena pomagala... če dobim nutelino torto po tvojem receptu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:38:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje A dej, tko žleht pa ne morm bit, no... sunny nikamor, ti maš dost zvezdic....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:38:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Tudi moj ni čokolinček...Je tuki zravn mene in čaka da mu dam... Tko da če zginem za neki cajta iz žurke, veste kje sm... ti se sam ustan pa od zad nastav pa piši dalje A dej, tko žleht pa ne morm bit, no... kak žlehr sej bo dobu.... al bi rada ti tud kej dobla Hmmm, čaki da premislim....JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! boš juter
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 22:39:20
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci kolubmo še špara borovničke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?