Bio magnetna resonanca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

miapia -> Bio magnetna resonanca (27.7.2009 15:03:57)

Zanimajo me vaše izkušnje, če se je kdo poslužil te oblike zdravljenja, zaradi kakšnih težav itd.

Ajda A -> RE: Bio magnetna resonanca (27.7.2009 20:09:34)

Midva sva hčerko peljala zaradi AD in moram priznati da je to edina stvar ki ji je pomagala.

pelin -> RE: Bio magnetna resonanca (2.8.2009 12:03:18)

Predvidevam, da misliš s kratico AD na atopični dermatitis...Če imam prav, bi ti bila zelooo hvaležna, če bi mi o tej terapiji lahko malo več povedala.Večkrat sem že nekaj slišala na to temo, vendar še vedno prav ne vem, kaj se tam dogaja.Doma imamo sedem let starega fanta, ki je dobil to diagnozo že kmalu po rojstvu . Prva leta je bilo grozno in sploh ne vem koliko krem smo (po nasvetu pediatrov in dermatologov preizkusili ) Na alergijskih testih je bil do sedaj na vseh negativen in mi smo se iz leta v leto tolažili  s tem, ko so nam govorili, da bo vse skupaj z leti izzvenelo.Pa ni!!Že res , da je na trenutke skoraj dobro, vendar v naslednjem trenutku izbruhnejo izpuščaji po celem telesu. Že leta nam predpisujejo elocom, elidel in podobne zadeve in vsi smo res že vsega siti in obupani.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Fant je namreč čezdalje večji in njegovi izpuščaji, ki seveda krepko srbijo, ga začenjajo motiti tudi zaradi estetskega vidika.Že pred časom sem se za resonanco že skoraj odločila, vendar se je stanje rahlo umirilo.Sedaj pa so težave spet močno prisotne in bi se  rada o tej zadevi bolj informirala...

miapia -> RE: Bio magnetna resonanca (2.8.2009 20:43:41)

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Predvidevam, da misliš s kratico AD na atopični dermatitis...Če imam prav, bi ti bila zelooo hvaležna, če bi mi o tej terapiji lahko malo več povedala.Večkrat sem že nekaj slišala na to temo, vendar še vedno prav ne vem, kaj se tam dogaja.Doma imamo sedem let starega fanta, ki je dobil to diagnozo že kmalu po rojstvu . Prva leta je bilo grozno in sploh ne vem koliko krem smo (po nasvetu pediatrov in dermatologov preizkusili ) Na alergijskih testih je bil do sedaj na vseh negativen in mi smo se iz leta v leto tolažili  s tem, ko so nam govorili, da bo vse skupaj z leti izzvenelo.Pa ni!!Že res , da je na trenutke skoraj dobro, vendar v naslednjem trenutku izbruhnejo izpuščaji po celem telesu. Že leta nam predpisujejo elocom, elidel in podobne zadeve in vsi smo res že vsega siti in obupani.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Fant je namreč čezdalje večji in njegovi izpuščaji, ki seveda krepko srbijo, ga začenjajo motiti tudi zaradi estetskega vidika.Že pred časom sem se za resonanco že skoraj odločila, vendar se je stanje rahlo umirilo.Sedaj pa so težave spet močno prisotne in bi se  rada o tej zadevi bolj informirala...

Sem ti poslala ZS.

Pozdravček

Stran: [1]