razvojna in airex blazina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček >> Razvoj otroka, razvojna ambulanta

Sporočilo

2srcka -> razvojna in airex blazina (27.7.2009 14:11:23)

Zanima me do kdaj ste obiskovale razvojno ambulanto? Do enega leta ali več? Do kdaj se jo sploh lahko obiskuje?
Glede airex blazina pa me zanima če ti jo napišejo samo v prvem letu ali se jo da dobiti tudi kasneje? Naša bo stara 2 leti in morava delati vaje, zato bi potrebovala to blazino.

**Tinkara78** -> RE: razvojna in airex blazina (27.7.2009 14:20:23)

Mi smo obiskovali RA do tretjega leta.  Za blazino sem sama vprašala,  ker vaje x-krat na dan nisem mogla več normalno izvajati na odejah in postelji.

2srcka -> RE: razvojna in airex blazina (27.7.2009 17:54:53)

**Tinkara78**, zakaj ste pa hodili v razvojno? Kdaj ste pa dobili blazino? Tudi jaz bi jo prav zaradi tega potrebovala, pa mi je malo draga če jo kupim. Pa ste hodili tudi na fizioterapijo? Mi ne hodimo več tako da ne vem če bi bila upravičena do blazine.

Taula -> RE: razvojna in airex blazina (27.7.2009 19:32:04)

Mi smo v ra hodili od 3-11 meseca, nato naj bi pršli ko dobro hodi. Blazino sva dobile kljub temu da nisva na NFTH. Dobila sem jo v 7 mesecu se mi zdi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

symona -> RE: razvojna in airex blazina (27.7.2009 20:38:16)

Pozdravljeni!

Tudi jaz z mojo pupo hodim v razvojno in na fizioterapije, ker sem v nosečnosti bila okužena s toxo. Zanima me, a ti ta blazina pripada na recept in kje lahko prosim za njo? Hodiva pa vsak mesec na fizioterapijo.
Hvala in lp!

Taula -> RE: razvojna in airex blazina (28.7.2009 12:46:23)

V Ra ti dajo recept..če ti ga dajo se sami odločijo.

ledenaa -> RE: razvojna in airex blazina (28.7.2009 12:48:38)

MI smo tudi hodili,pa je nismo dobili
Dobijo jo večinoma samo tisti otroci,ki jo RES potrebujejo .
So mi pa v RA dali naslov podjetja,kjer lahko naročim podobno  blazino kot airex za občutno manj denarja

2srcka -> RE: razvojna in airex blazina (28.7.2009 13:48:20)

ledenaa, katero podjetje pa je to?

meduzica -> RE: razvojna in airex blazina (4.8.2009 16:55:07)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa
So mi pa v RA dali naslov podjetja,kjer lahko naročim podobno  blazino kot airex za občutno manj denarja

ledenaa ali lahko prosim še meni zaupaš naslov podjetja ?

Katy78 -> RE: razvojna in airex blazina (4.8.2009 16:59:39)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Dobijo jo večinoma samo tisti otroci,ki jo RES potrebujejo.

Mi jo RES ne bi rabili, ker ima samo malo znižan mišični tonus trebušnih mišic, pa smo jo vseeno dobili. Dobijo jo tisti otroci, ki imajo srečo, da hodijo v tisto RA, kjer zdravniki vedo, da ne gre nič iz njihovega žepa. Nam jo je zdravnica napisala ob prvem obisku RA pa takrat še ni bila 100% prepričana, ali bomo sploh rabili hodit na fizioterapijo. Rekla je, da je ta blazina super za motorični razvoj otroka in to lahko samo potrdim. Naš Nik se že postavlja na vse štiri in se gunca, pa je korigirano star komaj 6,5 meseca.

Stran: [1]