Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:34:53
|
|
|
|
claud
|
Bodi vesela da te še nč ne daje Na samoplačniškega greš kamorkol...mal pobrskaj po netu Sicer pa iskrene čestitke za
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:46:39
|
|
|
|
barika
|
Prej kot 8 tednu se ne bo nič videlo, samo sekirala se boš in po forumu brskala, zakaj se še nič ne vidi. Lepo se naroči, pa počakaj vsaj do 8 tedna, če že moraš iti kam na samoplačniški pregled.
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 15:18:33
|
|
|
|
nincrli
|
Jaz sem prvega imela v 10. tednu pa sem komaj čakala ampak je do takrat kar hitro minilo, pa še fajn se je vse videlo. Punce, ki so ga imele v 6. 7. pa so sam spraševale, če je vse ok, če se bi moglo več videt kot se je... Ma pomoje bolje, da počakaš, saj bo hitro minilo, boš videla!
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
POčakaj, boš imela kaj videti. Meni tudi ni bilo nič med nosečnostjo in sem res uživala. Relax in uživaj tudi ti!
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:35:06
|
|
|
|
SaaS
|
Verjamem, da si nestrpna, sploh če je prvi otrok. Mogoče se pa naročiš vseeno lahko, medtem, ko je tvoja g na dopustu. Saj naroči te sestra. Razen če so kompletno zaprli ordinacijo. Verjetno ti sestra lahko da datum v 8 tednu, ko bo g že tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?