Je ze kdo tu?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

biba77 -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 8:23:30)

Buskica, potem te bomo pa v busko preimenovali...:)-:)-:)-

simi73 -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 8:26:18)

Udb, drugače zelo dobre volje, sam pritisk me mal j... mam nizkega pa čutim vremenske spremembe:)-
Hrana?! Jst sem tud že lačna. Mam še od včeraj nekaj sadja v omari in bom kar tega zdajle pospravila:)-:)-:)-

buškica -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 8:29:09)

hahaha....
ampak dons mi res nič ne pomaga, sploh ne funkcioniram niti na 50 %. dobr na mam mal miru v službi.

baguSka -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 8:29:29)

REs da ste zaspane dons, sam ste me pa nasmejale že navsezgodi.. No tok zgodna k ve nism, sm pa vseen vesela da nism edina k som tok zaspana.:ups:

biba77 -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 8:38:34)

Thja, mene so 3 :kava: spravle gor. Bom do polnoci budna zaradi overdoze. :)-:)-
No, delo bo pa zdaj "zalaufalo". ;)
Smeh je pa pol zdravja. 8)

Udb -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 9:29:14)

nO, ZDAJ PA TUDI PRI NAS LIJE!!

Sem že iz malice, mokra do kolen!! Za jest ni bilo nič pametnega! Ampak me itak trebuh tišči! Ful imam zoprn filing, da mi ga bo kar razneslo! Sploh ko malce bolj vdihnem! NE vem, kaj bo ko bo konkretno zrastel! Ker zdaj sploh ni tako velik, pa me ful moti!

Pa ne me narobe razumet, ker sem srečna da sem :nosecka:, ampak enostavno mi je ful neprijetno s tem bušitom - še posebaj me moti pri petju, ker ne morem normalno vdihniti!!

Nyah* -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 9:51:25)

Halooooo,

evo mene nazaj!

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- sem se nasmejala tistim foram od eme, otroci me pa cudno gledaj0!

Udb, a bluzim, ok, hvala :(, hehe, saj vem, da sem zastinj pancina, ampak kaj pa vem, rada bi ze imela prvi UZ za sabo, bo lazje.
Imam G danes teden, pa se mi ful vlecejo dnevi!

Drugace pa, cisto sem mahnjena na kislo, sladko mi sploh ne potegne, pa noben sok pa nic, faj ane:bravo:

Trebuscek se ne raste, ampak glavno je da je :nosecka: notri!

Mam prav feeling da bodo zdaj fosilke zacele fajn novicke govorit, ane ema;)

Nyah* -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 9:52:28)

uups, :duda:je notri, ne :nosecka:, heh:ups:

kok sem zbegana :)-:)-:)-:)-

simonas -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 9:54:50)

Zdravo punce!

Danes pa sem malo pozna. Lamele so mi montirali v pisarni, pa nisem mogla do neta.

Jaz sem tudi :zaspan::zaspan::zaspan:, pa zjutraj mi je bilo tako slabo, da sem prvo letela v trgovino po eno štručko, šele nato v službo:ups:.

Danes imam prvi pregled pri G. Kar stiska me v želodcu, hkrati pa komaj čakam... Upam, da bo vse OK. Prav mi bodo prišle kake :miska::miska::miska:. Na zadnje ko sem čakala :modri:, so mi fajn pomagale, ve pa ste zaslužne za to (poleg :love: seveda).

Se poskusim še kaj javit, če ne bo mega gužve...

Zunaj pa lije!

Simona

Nyah* -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 9:57:31)

:miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse ok,
javi kako je slo

:rozica::rozica::rozica: za tebe, draga :nosecka:!

Udb -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 10:01:34)

SIMONA! :miska::miska::miska::rozica::miska::miska::miska:

aljča -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 10:34:38)

Jaz vam bom pa kar dober dan zaželela,ker sem danes bolj pozna tu gori.Pravkar si kuham malo:kava:da se malo spravim k sebi.Tud pr nas je dežek ampak kar paše ker je bolj frištno pa lažje se da dihat.Včeraj je blo za znort.
Ve ste že vse pridne in lepo delate pa čebljate.Jaz pa doma počivam in čakam kaj bo iz te moke;).Tud danes še ni nič novega tako, da bomo videli.Jutri imam kontrolo pri zdravniku in bomo verjetno dali kri,če bo stanje tko kot danes.:zmeden2:
No še malo kasneje zdej grem pa kavico pit.
Čao Alja:metulj::metulj:

Udb -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 12:15:27)

Še pol urce, pa grem v Lj. Upam da bom sposobna pripeljati do tam, ker se mi tako spi!! :zaspan::zaspan::zaspan: Ne vem, kaj bi mi pomagalo!! Vem da kave ne!!;)

Kaj boste počele popoldne?

buškica -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 12:17:03)

Jest grem mal na kavico z Emo.
Pa mal počvekat.

Udb -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 12:18:27)

Jaz bi tud s kom čvekala!! :)-

simonas -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 12:27:56)

Pri nas pa se že kažejo prvi znaki sončka :). Očitno je bilo to vse kar je mislilo biti od dežja. Upam, da mi je doma vsaj malo namočilo, ker se sploh ni več dalo delat nič na zemlji, saj je bila trda kot beton.

Jaz pa komaj čakam, da bo ura pol osem zvečer, ko imam pregled... Pa še vedno sem :zaspan::zaspan::zaspan:

Simona

Udb -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 12:29:03)

Tako pozno imaš pregled???

Ravnokar me je klical :love:, da je en izpit že naredil, za drugega pa dobi rezultate ob 14-h!! :bravo: Sem vesela!!!!!

buškica -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 13:00:57)

No fajn, čestitatj mu.

joj men se dons kr fecla, sploh ne znam več pisat.

Zdej je pa že res zadnji čas da grem počasi domov, pa še debele 2,5 ure moram tle čepet.

Joj, dons sploh nimam nobenga pametnega dela, včasih ga vsaj sama vidim. dons je pa bl meglen

lp

emaa -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 13:05:42)

pol si pa na istem kot jaz, sem se že ponujala, pa ni nč takega za pomagat

biba77 -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 13:07:44)

Jaz pa cez eno urco zakljucim. In, ne boste verjele... spet pijem :kava:. Ne vem, kaj je to...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

biba77 -> Je ze kdo tu?? (31.5.2005 13:08:39)

Evo, da vas malo prebudim:

Italjan naroci natakarici: -Tu ti tu rum tu tu.

Natakarica: - Ja ja, tra la la...

Italijan: - Please, tu ti tu rum tu tu.

Natakarica: -Ja ja, je ze v redu

Italjan (ze precej besno): -Please, tu ti tu rum tu tu.

Koncno natakarica dojame: Two tea to room 22!!!:)-:)-:)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]