Dobro jutro (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Dobro jutro (31.5.2005 5:47:26)

Jst ne morm več spat.:(( Vse me boli. Boki, sramna kost, trebuh mam skok trd. Ne vem več kaj naj naredim da se normalno zbudim. Dons sploh spala nism.:((
Sej vem da ni več daleč sam vseen ni več tok luštn se premikat na koncu s tem trebuhom in z vsemi odvečnimi kilogrami.
Zgleda da bo res dežek padu.:(
Joj sam stokam, sej bo hmau bolš. Sam pol pa drugi problemi nastopjo.

Verjetno še vse spite. Grem probat še mal zadremat predno grem k zdravniku. Morm še zadnji bolniški list v službo nest. Drgač sm pa že na porodniški.:bravo::bravo::bravo:

LP S:nosecka: in :duda:37t
:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Lana_s -> Dobro jutro (31.5.2005 8:20:16)

Se ti kar pridružujem. Jaz sem tudi danes ful slabo spala, vsako uro sem bila na stranišču, boki so me že tak boleli, da nisem več vedla kam se naj obrnem. Pa ko se obračam, se mi zgleda vezi al kaj raztegujejo in peče ko:hudicek: Bom verjetno cela strijasta preden bo konec:((

špelin@ -> Dobro jutro (31.5.2005 8:28:31)

rozi, hvala enako :ups: Tudi moj spanec je tako moten, da sem vsa povožena... Hvalabogu je vsaj ta huda vročina ponehala, lahko malce lažje diham. Tričetrt noči sem se praskala, ker me je "napadla" alergija na sonce, gležnje imam kot slon - pečejo, bolijo, srbijo - desna roka mi vsako noč obupno zateče in otrpne, potem jo pa zjutraj pol ure oživljam :zmeden: Kar naenkrat se mi je na glavo vsulo toliko težav, da komaj čakam na porod.

Hoditi ne morem več, ker mi otečena stopala ne dajo :( Obujem (zelo na tesno) samo še ene čevlje, niti natikačev ali navadnih copat za nataknit ne stlačim več gor. Če bo šlo tako naprej, grem jutri na pregled h G bosa.

Zdaj pa tudi jaz samo jamram... :ups:

Vsem želim en prijeten dan :rozica:

Lana_s -> Dobro jutro (31.5.2005 8:38:51)

Ja, še dobro da se je vsaj malo ohladilo. Imama mansardno stanovanje in sem včeraj mislila, da me bo kap, ko je bila taka sopara, da se dihat ni dalo. Morema čimprej klimo nabavit, ker še jaz ne morem dihat, kak bo šele :duda:

Tudi jaz več nobenih čevljev, natikačev ne morem obut, še svojih nogavic več ne dobim preko gležnjev. Mama ima številko večjo nogo, pa tudi njenih natikačev ne dobim gor, ne vem kaj si bom danes obula na pregled.:zmeden: Mi je zadnjič G rekla, da je ena prišla z moževimi čevlji na pregled, ker si nič drugega ni mogla več obut. Takrat še mi je blo smešno, zdaj pa jo čisto razumem.

Stran: [1]