mojca* -> vrtec poleti in združevanje skupin (27.7.2009 9:10:50)
|
tiste ki imate otroke čez poletje v vrcu, a je tudi pri vas tako: otroci iz 3 skupin so združeni v eno, s tem da zjutraj včasih niti ne vem, kje ga bom odložila. včasih še v igralnici ni nikogar, je zaklenjena, torej ga peljem v dežurno skupino...kasneje gredo gor v začasno igralnico čez poletje torej, spat gredo včasih potem v tisto kjer so bili čez leto, po spanju jih odpeljejo že ob treh v dežurno skupino. tako otrok zamenja 4 igralnice v enem dnevu in s tem tudi 4 različne vzgojiteljice. sploh ne štejem več, pri koliko različnih sem ga v dveh tednih dvignila po službi... danes naprimer sem ga oddala kar na hodniku, so stali pred zaklenjeno igralnico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in spet z novo vzgojiteljico, s to še ni bil... mali ob vsem tem pisano gleda in seveda ne želi v vrtec...čeprav čez leto ni bilo težav. in tudi meni vsaki dan bolj narašča pristisk.... a ni jasno in splošno dobro za otroka da ima nek utečen sistem in neko rutino? ravnateljica vrtca bi pač to morala vedeti. kot slišim, drugje nimajo take zmede... dajte mi prosim povedat, a je še kje tako..ker razmišljam, da bi stopila malo do ravnateljice...če seveda ni na dopustu. se opravičujem, če je zmedeno napisano...
|
|
|
|