cursa -> RE: JOK IN ZBUJANJE CELO NOČ (28.7.2009 18:54:00)
|
Zdaj pa jaz in naše nespanje. Naša osem mesečnica je že lepo spala, zbudila se je mogoče le še dvakrat na noč, sem ji dala dudo in je spala dalje. Zdaj pa se mi kaka dva tedna prebudi okrog enajste zvečer, prebudi celo hišo in mi potem ne zaspi več do treh ali celo štirih zjutraj. Ali pa spi deset minut in potem v jok za minuto in spet spanje. In tako se lahko dogaja vso noč. Že skoraj dva tedna ima zelo mehko blato, zato sem vse skup pripisovala izrastu novih zobkov. Nekaj večerov sem ji pred spanjem dala žličko calpola. Ene dva dni je spala, nato pa jovo na novo. Očitno to ni več zaleglo. Sem govorila z eno mamico in je rekla, da je ona pred spanjem dala hčeri svečko proti bolečinam in je bil potem mir. Tudi jaz sem prejšnjo noč poizkusila in je res spala vso noč. Sem pa proti, da bi ji dajala kar neko kemijo, ko pa ne vem, če so za vse krivi res zobki. Tako ji sinoči nisem dala nič protibolečinskega. In zgodba se je ponovila. Jok od polnoči do 15 čez tretjo. Ali je možno, da niso le zobje, ampak, da le rabi mene? Po dveh urah in pol sem ji dala svečko in potem se je počasi umirila in zaspala. Dala sem jo k sebi v posteljo in zato ne vem ali je deloval moj objem ali pa svečka. Lahko, da težave pomenijo občutljivosti na laktozo. Driska, nespanje zaradi krčev,... Prehrane kaj posebno zadnje tedne nisem spreminjala, zato mislim, da v hrani ni vzrok. Če bi imela kake trebušne krče, bi tudi nogice močno upogibala, ali pač ne? Iščem rešitev, vendar je očitno sama ne bom našla. Naj povem še, da niti dnevnega spanca nima več brez prekinitve. V dveh urah se mi prebudi tudi do trikrat. Duda in spi dalje. Vesela bom kakršnega koli nasveta. Že v naprej hvala.
|
|
|
|