MalaČebelica -> RE: A ne znate več rodit OTROKA? (28.7.2009 15:08:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, ja, to vem, ampak meni, kot mestni frajli, je čebela nadležna. Če jih jaz nekaj namlatim s cajtngom, ne bo zaradi tega izumrl cel rod in jaz bom še vedno v trgovini lahko kupila med. Mene mrčes moti, četudi je nasplošno koristen. A pol ti pa jaz lahko odgovorim na tvoje prvotno vprašanje. Meni so čebele luštne in jih ne tamanim z cajtngi niti ne pipsam. Morske zvezdice so mi tudi luškane in se jih trudim ne nagazit ko stopam v morje. Tudi hrošči so mi recimo všeč - še posebej tisti zeleni, ko se lepo svetijo v soncu ali pa pikapolonice - te tudi spadajo med hrošče... Ker je moj otrok meni luškan, ga lahko kličem čebelica, hrošček itd., če bi mi tak pasalo. Ker mi komar ni luškan, ga ne bom klicala komarček, isto osa itd. Torej - če je tebi vse to kar si naštela v prvem postu, nekaj slabega, otroka valda ne boš tako klicala. Meni pa ni to nič slabega in odveč, ampak mi je lepo in se mi ne zdi nič slabega, če otroku tako rečem. Evo - to je zdaj najbolj enostaven odgovor od ene izmed mam, ki svoje otroke kličejo z ljubkovalnimi imeni. Upam, da se ne boš ob njega spotaknila, ampak ga vzela kot odgovor na tvoje vprašanje - saj to si tudi verjetno želela, ko si odprla to temo...
|
|
|
|