|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste šle vse na NS?
27.7.2009 8:06:15   
bellissima
Mene pa zanima, če se šle vse na NS. Jaz sem se namreč odločila, da ne grem. Če misliš otročička v vsakem primeru obdržat, se mi zdi nekako nesmiselno, da se potem še celo nosečnost sekiram in opravljam še nevem kakšne dodatne preiskave (ki tudi niso 100% zanesljive). Če bi bilo karkoli hudo narobe, pa bi najbrž tudi moja G kaj videla, upam. Kaj pa ve, ste oz. boste šle vse?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste šle vse na NS?
27.7.2009 8:07:46   
CUKRČEK
JAz nisem nikoli šla. Iz istih razlogov, kot jih ti navajaš. Pa so me nekateri blazno obsojali zarad tegauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2009 8:12:14   
Kerensa*
Jaz v 1. nosečnosti nisem šla (ker nisem vedela, da to obstaja), v 2. nosečnosti sem pa šla. Zakaj? Otroka bi obdržala v vsakem primeru, bi pa imela v primeru, če ne bi bil zdrav, več mesecev časa, da se na to psihično (in tudi materialno, pa službeno in še kako) pripravim, namesto, da bi doživela šok ob porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2009 8:18:22   
Anonimen
nisem sla ne prvic, ne drugic, ne tretjic.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2009 9:16:41   
summer410
jaz sem šla.....vendar, če bom še kdaj noseča, ne bom šla več....nikoli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2009 9:20:46   
urška
jaz tudi nisem šla. in mislim da tudi nikoli (če bom še kdaj noseča) ne bom šla.

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2009 9:23:43   
grahek85
Jaz sem prvič noseča in sem šla. Nisem pa tega sploh vzela kot pregled, kjer mi bodo povedali, če je vse ok, ampak kot priložnost, da za malo dlje časa in "z vodičem" pokukam v trebušček. To, da je bil ponosni očka lahko zraven, je bil pa še toliko večji bonus. Tisto tveganje mi je bilo zadnja stvar, ki me je pri vsem zanimala. Pa še CD s slikicami in filmčkom imam za celo življenje. Tako da naslednjič grem spetuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2009 9:31:51   
ksenija12
jaz sem obakrat šla iz istega razloga kot grahek85- ker je bila to priložnost, da si najino bitjece ogledava..pa še kaj povprašava zraven..in bi šla še tretjič..saj nič ne boli, ne traja dolgo...pa eno lepo slikico UZ dobiš za spomin..mislim pa da je nuhalna zelo priporočljiva za ženske po 30 ali 35. letu.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2009 10:49:12   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

nisem sla ne prvic, ne drugic, ne tretjic.

enako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2009 10:52:15   
MAŠKA
Jaz sem šla - obakrat. Drugoč tudi na dht, ker sem že krepko čez 30 po priporočilu zdravnice. Hvalabogu, so bili vsi izvidi OK in zdaj sem pomirjena, čeprav se zavedam, da je vse še v "božjih rokah". Kaj bi naredila, če izvidi ne bo bili OK, v bistvu ne vem. Stvar dogovora z možem, sigurno odločitev ne bi bila enostavna, bi pa dobro premislila.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2009 10:53:58   
Luskan
Če misliš otroka obdržat v vsakem primeru, je res nesmiselno, da hodiš. Jaz sem šla. Tiste slikce pa ... ma, orginal je vedno najlepši ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2009 12:00:13   
soncica01
jaz sem prvič šla. Ni mi žal. Tudi pri drugem bom šla.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2009 13:06:50   
ribica.
Jaz prvič nisem šla, ker nisem vedla za to.

Drugič sem šla ker me je zanimalo predvsem kako moje detece zgleda, bolj kot rezultat.

Tudi tretjič sem šla da bi skupaj z otrokoma in možem videli našega novega člana. Doživeli smo velik šok, ker je bilo z našim malčkom zelo hudo. Vse je bilo narobe. In hvaležna sem da sem šla, ker sem imela čas, da se psihično pripravim na neizogobno. Vem da mi me uničilo, če bi kar na lepem začela ful krvaveti in bi mi rekli vaš otrok je mrtev. Tako sem vedela že vnaprej kaj me čaka. NI bilo lepo, hoditi naokrog kot tempirana bomba, ampak sprejela sem mirno, kaj mi je pa drugega preostalo. Vsaj vedela sem kaj me čaka.

KO bom, upam da bom!!, naslednjič noseča, bom vsekakor šla na nuhalno!!

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2009 14:44:20   
bskrle
Nisem, čeprav sem bila stara 34 let

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2009 16:03:41   
Anonimen
Sem šla in bom šla še enkrat, če bom še kdaj noseča.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2009 16:05:59   
end1
nisem šla iz istih razlogov kot jih našetvaš ti. 

Neposredna povezava do sporočila: 16
27.7.2009 16:32:25   
benika
Nisem šla, ne prvič in ne drugič. In HB da sem se tako odločila. Moj drugi sin se je namreč rodil z razcepom ustnice in ne predstavljam si, v kakšni skrbi in strahu bi preživela preostanek nosečnosti, če bi to izvedela na nuhalni. Tako pa je bil šok ob porodu precejšnji, vendar smo se pobrali in se s tem ukvarjali šele po porodu.

In če bom noseča še tretjič, nuhalna vsaj pri meni odpade.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.7.2009 16:38:20   
slutnja
jaz sem sla.. in spet bi sla.. nevem, ze tako sem komaj cakala od pregleda do pregleda da spet zvem ce je vse vredu...pa tudi dost bolj pomirjen si, razen ce ti je tezko placati..

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.7.2009 16:39:59   
slutnja
benika - brala vaso zgodbo na bibaleze.. res me je ganilo in vsaka cast da ste to tako lepo prenesli in da gre na bolje... upam da bo kmalu tudi sluh popolnoma ok.user posted image user posted image

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2009 16:45:32   
hijenca
Jaz sem šla. Strah me je bilo zelo, ker nisem vedela, kako bi se odločila, če bi bilo z bebiko kaj narobe. No HB je bilo vse ok. user posted image Če bom še kdaj noseča, bom tudi šla.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2009 17:40:23   
Paštetka
nikoli. Sem pa imela THT in ČHT

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 21
27.7.2009 17:49:39   
eternety
Sama sem šla na pregled Ns in morfologijo, zvedela da je vse o.k. in uživala preostanek nosečnosi brez skrbi. Mislim pa, da ima vsak pravico se sam odločit, če bo šel ali ne. 

Neposredna povezava do sporočila: 22
27.7.2009 17:51:05   
črticaa
pr men je bil že prevelik,...tako da neuser posted image pa je vse ok

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.7.2009 22:49:59   
aprilčica07
Šla obakrat, prvič je bil izvid ok, drugič pač ne. Povišana možnost za kromosomske napake. Sledilo je težkih 6 tednov čakanja na amniocentezo in seveda pol izvide. HB je vse ok.. Če bi/ bom še enrkat noseča na ns ne grem več. Raje si plačam sama amnio ali biopsijo resic. NS je statistika, to so pa preiskave, ki verjetnost potrdijo ali pa zavrnejo.
Je pa to stvar vsakega posameznika. Zase vem, da na NS gledam zdaj dosti drguače kot prej, predno  semi je to zgodilo.   

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.7.2009 22:51:38   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

benika - brala vaso zgodbo na bibaleze.. res me je ganilo in vsaka cast da ste to tako lepo prenesli in da gre na bolje... upam da bo kmalu tudi sluh popolnoma ok.user posted image user posted image

Ja, mi tudi upamo. Ampak sej bo, z aparatki ali brez, ni važno. Samo da je Jakob zdravuser posted image

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?