Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:10:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa moj raport. Sem hotela obiskat koligico na Pobrežije, pa dam Lukeca v avto, se vsedem za volan, hočem avto vžgat pa nič. Bil je samo kontakt motor pa štrajka. Pa probam še parkrat pa nič. L že tečni ker je že bil zaspan, pa mi drugega ne preostane kot spremenim načrt in se grem samo sprehajat po MB. Seveda pokličem mojega da avto ne vžge in mi reče da bo med službenim časom prišel pogledat. In je res prišo Čez kake 2 ur s sodelovcem. Se vsede za avtom in ga vžge v prvo. Za pop . Me pokloče ker se seveda sprehajam z L in mi pove da pa njemu je pa vžgal sprve. Pol pa jaz izpadem kot budalo, ko da nebi znala avto vžgat. Še dobro da nisem blond. Ja poznam to. Se rado zgodi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:13:15
|
|
|
|
arabela*
|
botrca.....za jana..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:21:02
|
|
|
|
tasa_m
|
ly.. raje priznaj, da si hotela, da tvojga vidiš, pa nisi vedela kako in kaj. Zakaj pa me nisi poklicala, bi šle na kafe? matcar..napiši UNO not pa se ti pokaže igra. Jaz sem zgibila, tak da druge runde več ni blo Midve z L. pa imava jutri kri pa vodo za dat, tak da greva zgodaj zjutraj že v laboratorij. Upam, da nebo jokala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:25:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly.. raje priznaj, da si hotela, da tvojga vidiš, pa nisi vedela kako in kaj. Ga itek nisem ker sma se z L potepala po MB. Zakaj pa me nisi poklicala, bi šle na kafe? Ko bi vedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:27:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ly.. raje priznaj, da si hotela, da tvojga vidiš, pa nisi vedela kako in kaj. Ga itek nisem ker sma se z L potepala po MB. Zakaj pa me nisi poklicala, bi šle na kafe? Ko bi vedla. pol pa drugič vsaj sms pošlji pa ti bom povedala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:29:15
|
|
|
|
matcar
|
Se zgodi,Ly.Ne sekiraj se.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:29:58
|
|
|
|
tasa_m
|
in kje se boste na kafeju zmenle, da vem kam v petek prit??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:30:47
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa komaj čakam ta četrtek,da mojo babiko požulim.Mater,jo že pošteno pogrešam.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:31:25
|
|
|
|
tasa_m
|
v čet. pa grem končno frizerju. Me je mami šla naročit. Ima očitno preveč denarja da mi tako lepo darilce da. Sem prvo mislila, da je že november da imam roj.dan , pol pa se spomnim, da ga ima danes teden ona. In ona nam darila podarja,namesto mi njej. Super je tale moja mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:31:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in kje se boste na kafeju zmenle, da vem kam v petek prit?? Baje bo dež,tak da ne vem,kaj bodo rekle.V četrtek še tudi ni nič rečeno blo,kje in kdaj.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:32:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m v čet. pa grem končno frizerju. Me je mami šla naročit. Ima očitno preveč denarja da mi tako lepo darilce da. Sem prvo mislila, da je že november da imam roj.dan , pol pa se spomnim, da ga ima danes teden ona. In ona nam darila podarja,namesto mi njej. Super je tale moja mami Super! Bravo mami!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:32:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam ta četrtek,da mojo babiko požulim.Mater,jo že pošteno pogrešam. kak smo smešne mame, po eni strani komaj čakamo, da jih nekam damo, po drugi strani pa jih že čez nekaj časa začnemo pogrešat. Ma kaj mormo, ko pa so naši in jih imamo taaakoooo fejst rade.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:33:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m v čet. pa grem končno frizerju. Me je mami šla naročit. Ima očitno preveč denarja da mi tako lepo darilce da. Sem prvo mislila, da je že november da imam roj.dan , pol pa se spomnim, da ga ima danes teden ona. In ona nam darila podarja,namesto mi njej. Super je tale moja mami Jaz bi tudi tako mamo mela. Ne, saj se hecam. Ne dam moje mamike za nič na svetu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:34:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in kje se boste na kafeju zmenle, da vem kam v petek prit?? Baje bo dež,tak da ne vem,kaj bodo rekle.V četrtek še tudi ni nič rečeno blo,kje in kdaj. aha, pol pa nekje kje imajo streho. MA tale vremenska napoved, je tud enga d*r*e*k*a* vredna,daj ni nikol tako kot pravijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:34:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam ta četrtek,da mojo babiko požulim.Mater,jo že pošteno pogrešam. Malo še pa bo tu četrtek. Samo dva krat se boš obrnila pa bo tu. Pa nekaj za tolažo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:34:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi tako mamo mela. Ne, saj se hecam. Ne dam moje mamike za nič na svetu. ej Ly sem prebrala, da greš v čet. v naše kraje. Da se neboma kje srečali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:36:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi tako mamo mela. Ne, saj se hecam. Ne dam moje mamike za nič na svetu. ej Ly sem prebrala, da greš v čet. v naše kraje. Da se neboma kje srečali Če boš celi dan tam se lahko zgodi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:37:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam ta četrtek,da mojo babiko požulim.Mater,jo že pošteno pogrešam. kak smo smešne mame, po eni strani komaj čakamo, da jih nekam damo, po drugi strani pa jih že čez nekaj časa začnemo pogrešat. Ma kaj mormo, ko pa so naši in jih imamo taaakoooo fejst rade. Ja,saj sem htela napisat zraven,da bom v petek že imela željo,da bi še bla malo odsotna,pa sem si premislila
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:37:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se zgodi,Ly.Ne sekiraj se. Pa saj se ne sekiram. Tak vedno nakoncu izpadem kot budalo pa za bilo kaj segre. Me pa raz ko mam neki plan pa se mi vse podre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:38:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bi tudi tako mamo mela. Ne, saj se hecam. Ne dam moje mamike za nič na svetu. ej Ly sem prebrala, da greš v čet. v naše kraje. Da se neboma kje srečali Če boš celi dan tam se lahko zgodi. seveda bom celi dan ob 8,30 imam frizerja, pol pa pred kosilom itak ne grem domov , pol še počitek in sprehod, te pa počasi proti domu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:38:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa komaj čakam ta četrtek,da mojo babiko požulim.Mater,jo že pošteno pogrešam. Malo še pa bo tu četrtek. Samo dva krat se boš obrnila pa bo tu. Pa nekaj za tolažo Hvala za tolažbo,punce!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:39:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se zgodi,Ly.Ne sekiraj se. Pa saj se ne sekiram. Tak vedno nakoncu izpadem kot budalo pa za bilo kaj segre. Me pa raz ko mam neki plan pa se mi vse podre. Jap,to tudi mene razkuri,če ne gre vse tak,kot bi moglo it.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:42:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda bom celi dan ob 8,30 imam frizerja, pol pa pred kosilom itak ne grem domov , pol še počitek in sprehod, te pa počasi proti domu No mi bomo pa tam bli okoli 5-ih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:44:10
|
|
|
|
LenaG
|
OK babike, se na hitro oglašam . . . upam da mizdajuspe, ker mi internet kar naprej ven meče. Upam, da ste vsi zdravi. Če pa boste kaj kofetkale, jaz med tednom žal ne bom uspela, sem pa v soboto fraj. Če se boste kaj zmenile, naj me katera prosim pokliče, ker bogvedi kdaj bo spet net. Aja matcar, sem včeraj zvečer videla, da si klicala . . . upam da ni bilo nil nujnega. Za vikend se dostikrat zgodi, da telefona nimam ob sebi Pa lahko noč
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 11.8.2009 21:48:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala za tolažbo,punce! Zato pa smo tu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......