Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 8:41:22
|
|
|
|
botrca
|
Aja, glasovi so z moje strani tudi oddani... .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 8:48:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je malo boljša...ima samo 37.6 vročine...bova čez kako uro še zmerle in če ne bo imela gremo ven... Z vročino ni fajn, da greš z otrokom ven...ti se pa sama odloči. če pa sem napisala,da bom čez kako uro zmerla in če NE BO,da grem ven.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 8:56:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,oke mi kr skupaj vleče.Pa take grozne sanje sem mela,da pop....š kaj pa? Da sem bila na smrt obsojena in sem čakala na usmrtitev na električnem stolu,pa sem še na čik hodla ven,pa tuhtala,kak bi pobegnila...pa kuj nekaj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 8:57:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, glasovi so z moje strani tudi oddani... . Moji tudi
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 8:57:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar saj bo... Si pogledala mail Ja,saj sem ti na mail odgovorila.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 9:05:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jaz sem tudi tak,tak spala. Pa saj bo že. Kaj boste danes počele.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 9:07:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Da sem bila na smrt obsojena in sem čakala na usmrtitev na električnem stolu,pa sem še na čik hodla ven,pa tuhtala,kak bi pobegnila...pa kuj nekaj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 9:36:03
|
|
|
|
ly117
|
Eni vprašanje imam. Kdaj kava ta teden popoldan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 10:03:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, glasovi so z moje strani tudi oddani... . Moji tudi Jutro. Dajte me razsvetlit o kakšnih glasovih se pogovarjate.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 10:13:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan.. ali moram rečt dobro jutro? Midve sma že s sprehoda. Lija je danes full tečka, samo po rokah bi se nosla jaz pa jih itak vlečem že po podu kak me bolijo. Zdaj je na srečo zaspala, tak da imam malo časa zase. Sem si skuhala kavico pa nekaj v želodec dala, zdaj pa grem malo pucat svojo omaro. Se spravljam že teden dni pa še nič od mene . marta.. na www.maminajdi.si se registrirapš in lahko glasuješ za naše sončke, ki so pod naslednjimi imeni ** Bauman (Jan od botrce), ** Lija (od mene), ** Maks (matcar), ** Saš (matcar). Vsak dan lahko glasuješ in določenem daš po 1. glas. Dnevno pa lahko daš 8. glasov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 10:14:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Eni vprašanje imam. Kdaj kava ta teden popoldan? upam,da proti koncu tedna, ker te se jaz lahko k tašči na kosilo povabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 10:17:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Eni vprašanje imam. Kdaj kava ta teden popoldan? upam,da proti koncu tedna, ker te se jaz lahko k tašči na kosilo povabim Jaz sem danes in jutri zasedena, če pa se zmenite za čet ali pet se vam z veseljem pridružim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 10:46:42
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa še dokaz da sma midve včeraj plavali..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:22:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pikica mala,kak uživa v vodi...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:25:22
|
|
|
|
arabela*
|
Pri nas je stanje tako-tako.... Sem kar sama šla v trgovino,M še nisem upala,je imela nazadnje 37.3,pa vseeno,bomo vidli,če bo do popoldan vredu,drugače pa grema jutri ven...mi je tak hudo,ko je tak toplo zunaj,bolj kot notri,pa mala samo pa pa...govori.... pa problem je,ker noče spat ni....da bi vsak konkretno zaspala,bi ji sigurno bilo vsaj za polovicio boljše.... Glede kafeja sem jaz najbolj za konec tedna...upam da bo M zdrava....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:31:32
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem čist aut danes...me tako ledvica boli,da bom znorela..sem po dolgem času vzela tableto(drugač ne vzamem nikoli), v upanju da bo pomagala, pa je še slabše...ma za znoret..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:34:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem čist aut danes...me tako ledvica boli,da bom znorela..sem po dolgem času vzela tableto(drugač ne vzamem nikoli), v upanju da bo pomagala, pa je še slabše...ma za znoret.. ja Saraya pol pa tuid zate, da boš čimprej boljša. Upam, da m. čimprej vročina zgine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:59:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Da sem bila na smrt obsojena in sem čakala na usmrtitev na električnem stolu,pa sem še na čik hodla ven,pa tuhtala,kak bi pobegnila...pa kuj nekaj Ti se kr smej,ja.saj mi ni bli zjutraj nič jasno,pol pa sem se spomnila,da sem knjigo brala Zelena milja.Pol ti je pa vse lahko jasno.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 11:59:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pikica mala,kak uživa v vodi... kaki cuker je,osvajalka bo prava,ko zraste
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 12:01:38
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem za kavo v četrtek ali petek popoldan,še najraje bi vidla,da bi blo v četrtek,ker imama z M kontrolo v B,pa ga lahko pri tašči pustim.Lee pa tak ni,ker bo na morju že.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 12:03:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem čist aut danes...me tako ledvica boli,da bom znorela..sem po dolgem času vzela tableto(drugač ne vzamem nikoli), v upanju da bo pomagala, pa je še slabše...ma za znoret.. Boga,to pa boli ko .jaz sem mela vnetje 1x,sem mislila,da bom hin od bolečine.Naj ti čimprej mine,pa M tudi
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 12:19:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem za kavo v četrtek ali petek popoldan,še najraje bi vidla,da bi blo v četrtek,ker imama z M kontrolo v B,pa ga lahko pri tašči pustim.Lee pa tak ni,ker bo na morju že. men je vseeno kir dan. En dan grema z tašćo po igralni lok za Lijo pa malo zapravljat,je rekla da moram na penzijo počakat, ker so zdaj vse na morju zapravli tak da.. Sem mislila sama it v Mullerja jutri pa sem si premislila, bomo nakupli kr takrat ko bo tašča zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 12:29:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem za kavo v četrtek ali petek popoldan,še najraje bi vidla,da bi blo v četrtek,ker imama z M kontrolo v B,pa ga lahko pri tašči pustim.Lee pa tak ni,ker bo na morju že. men je vseeno kir dan. En dan grema z tašćo po igralni lok za Lijo pa malo zapravljat,je rekla da moram na penzijo počakat, ker so zdaj vse na morju zapravli tak da.. Sem mislila sama it v Mullerja jutri pa sem si premislila, bomo nakupli kr takrat ko bo tašča zraven Prav maš,zakaj bi sama dnar zapravljala
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 28.7.2009 12:31:53
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo se zdaj najedli fajn,zdaj pa gremo počivat.Se tipkamo...
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
14%)
lana (
38%)
neža (
46%)
vanesa (
2%)
Število vseh glasov: 129Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!