matcar -> RE: Mariborčanke lV.del (10.8.2009 12:57:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi nekak ne znese se bolj pogosto javit tukaj.Naš Tai je ful aktiven čez dan, malo razvajen že se mi zdi, bi se samo nosil, zvečer težko zaspi. Obiski so skoraj vsak dan, pa pol se domu ne znajo spravit-kak me to dvigne, pa vsi bi ga vlačli pa se slinli po njem (nevem al je z mano kaj narobe al to tak pač je-to me ful moti).Časa ne ostane za nič ker jedva skuham in pospravim. Kaj patronažna je zadnjič na obisku ko ga kopa al hodi striktno 3 tedne? To je tak,ko je prvi otrok pri hiši,se je meni tudi to dogajalo pri Lei.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Samo Lea je skozi spala,pa je nobeden ni mogel vlačit po rokah.Zato pa so ti ga razvadli.Gor se postavi,pa ne pusti tega,ker si potem ti sama z njim,ne oni.Pri meni je tak.Saš je tak hudo razvajen,ker ga moja pametna tašča skozi po rokah nosi,pa hodi z njim.Jaz pa j...m ježa.[sm=hudicek1.gif] Patronažna pa hodi do prvega kopanja,potem pa pride,vsaj pri meni je tak blo,ko je bil Maks star 6 mesecev,samo pogledat,kako je.
|
|
|
|