Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:25:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,kaj imaš ju3 avto? Ja. Super! Pol pa sem jaz za to,da bi kr pri Cascaji ostale,je res fajn za tročeke.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:26:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ne vem..jaz pridem,pa ti, pa matcar..... To vem, še katera druga. Jaz sem mislila sms poslat še Nebo in Elevitki,sta tam blizu doma,pa lahko prišetata do Cascaje.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:27:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ne vem..jaz pridem,pa ti, pa matcar..... To vem, še katera druga. Jaz sem mislila sms poslat še Nebo in Elevitki,sta tam blizu doma,pa lahko prišetata do Cascaje. Ni slaba ideja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:28:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,sem zvedla danes za boljšo varianto fitnesa,oz. se cenovno bolj splača.Na mesec pride 33 eur,lahko pa si vsak dan na vajah,ne samo 2xtedensko.Kak se ti zdi to? Je pa na tržaški,ko je comtron. kaj te vem..ne poznam tam... pa tak ne bom šla vsak dan..največ trikrat tedensko....ti bi vsak dan šla al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:30:29
|
|
|
|
arabela*
|
okej,pol pa pri caskaji...upam da najdem...vglavnem zavijem kje če se peljem od merkatorja proti policiji,tam ne morem kar zavijat....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:30:34
|
|
|
|
matcar
|
Zdaj pa poročilo današnjega dne! Maksova očka je brez sprememb,zdavila imama naprej mazilo 4x na dan,pa pokrivanje zrdave očke 2x na dan,kontrolo pa spet naslednjo sredo.Vglavnem,Z je rekel:Se vidi,da vidi! Izjava tedna!Pol sem šla nazaj k tašči,da je Maks malo zaspal,jaz pa sem šla h kolegici v kafič,da sma se zmenle vse za soboto in da mi je razkazala,kje je kaj in kako deluje blagajna.Vglavnem,dan je potekal v mejah normale!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:30:59
|
|
|
|
arabela*
|
babe...jutri dobim zmrzovalno skrinjo.....da bom lahko sladoled not hranla...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:31:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya okej,pol pa pri caskaji...upam da najdem...vglavnem zavijem kje če se peljem od merkatorja proti policiji,tam ne morem kar zavijat.... Jaz sem študirala,da ne bota iskali,da se nekje dobimo,pa gremo skupaj,če sta za!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...kdo ti bo fročeke čuval,ko greš delat??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya okej,pol pa pri caskaji...upam da najdem...vglavnem zavijem kje če se peljem od merkatorja proti policiji,tam ne morem kar zavijat.... Jaz sem študirala,da ne bota iskali,da se nekje dobimo,pa gremo skupaj,če sta za! kaka asica si ti.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:32:57
|
|
|
|
ly117
|
Matcar samo, da je je vse vredu z Maksovo očko in da si imela normalen dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:33:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,sem zvedla danes za boljšo varianto fitnesa,oz. se cenovno bolj splača.Na mesec pride 33 eur,lahko pa si vsak dan na vajah,ne samo 2xtedensko.Kak se ti zdi to? Je pa na tržaški,ko je comtron. kaj te vem..ne poznam tam... pa tak ne bom šla vsak dan..največ trikrat tedensko....ti bi vsak dan šla al kaj? Jaz bi šla več kot 2x,za taki dnar se splača.Lahko pa greš,kolkokrat ti je,lahko vsaki dan,al pa samo 3x na teden.Pa majo tudi osebne trenerje.Kolega mi je povedal,da hodi tja.Pa neomejeno si,lahko 45 min al pa 1,5 ure.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:33:26
|
|
|
|
arabela*
|
ej stokrat se mimo vozim,pa tam firtle poznam...ampak saj veš...ni se mi za iskat po tistIh ulicH TAM.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:33:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya okej,pol pa pri caskaji...upam da najdem...vglavnem zavijem kje če se peljem od merkatorja proti policiji,tam ne morem kar zavijat.... Jaz sem študirala,da ne bota iskali,da se nekje dobimo,pa gremo skupaj,če sta za! BRAVO, BRAVO
< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.8.2009 20:34:16 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:33:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar samo, da je je vse vredu z Maksovo očko in da si imela normalen dan. SE PODPIŠEM TUKAJ
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:34:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdo ti bo fročeke čuval,ko greš delat?? Tašča.Sem pa se s kolegico menla,pa rabi še,samo skozi,razen če se probaš kaj zmenit.Sem ji rekla za tebe,pa kak bi delala.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:35:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,sem zvedla danes za boljšo varianto fitnesa,oz. se cenovno bolj splača.Na mesec pride 33 eur,lahko pa si vsak dan na vajah,ne samo 2xtedensko.Kak se ti zdi to? Je pa na tržaški,ko je comtron. kaj te vem..ne poznam tam... pa tak ne bom šla vsak dan..največ trikrat tedensko....ti bi vsak dan šla al kaj? Jaz bi šla več kot 2x,za taki dnar se splača.Lahko pa greš,kolkokrat ti je,lahko vsaki dan,al pa samo 3x na teden.Pa majo tudi osebne trenerje.Kolega mi je povedal,da hodi tja.Pa neomejeno si,lahko 45 min al pa 1,5 ure. saj so povsod ti trenerji...pa lahko si kolj časa želiš... bom preštudirala malo.... kak pa se imenuje tam.?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:35:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdo ti bo fročeke čuval,ko greš delat?? Tašča.Sem pa se s kolegico menla,pa rabi še,samo skozi,razen če se probaš kaj zmenit.Sem ji rekla za tebe,pa kak bi delala. res? kolk pa plača na uro kaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:36:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya okej,pol pa pri caskaji...upam da najdem...vglavnem zavijem kje če se peljem od merkatorja proti policiji,tam ne morem kar zavijat.... Jaz sem študirala,da ne bota iskali,da se nekje dobimo,pa gremo skupaj,če sta za! BRAVO, BRAVO Ja,povejta,ki.Se dobimo pri našem ZD,al kje drugje?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:36:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...jutri dobim zmrzovalno skrinjo.....da bom lahko sladoled not hranla... JUPI za Sarayo. Zdaj pa bomo lahko skupaj uživale ob sladoledu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:37:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kdo ti bo fročeke čuval,ko greš delat?? Tašča.Sem pa se s kolegico menla,pa rabi še,samo skozi,razen če se probaš kaj zmenit.Sem ji rekla za tebe,pa kak bi delala. res? kolk pa plača na uro kaj? Ja,dve ma zaposleni,eno sicer za 16 ur na teden,plače pa mata skoraj 1000 eur.Na uro pa ma 3,70 eur.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:37:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,povejta,ki.Se dobimo pri našem ZD,al kje drugje? Muslim, da je še tam najboljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:38:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,sem zvedla danes za boljšo varianto fitnesa,oz. se cenovno bolj splača.Na mesec pride 33 eur,lahko pa si vsak dan na vajah,ne samo 2xtedensko.Kak se ti zdi to? Je pa na tržaški,ko je comtron. kaj te vem..ne poznam tam... pa tak ne bom šla vsak dan..največ trikrat tedensko....ti bi vsak dan šla al kaj? Jaz bi šla več kot 2x,za taki dnar se splača.Lahko pa greš,kolkokrat ti je,lahko vsaki dan,al pa samo 3x na teden.Pa majo tudi osebne trenerje.Kolega mi je povedal,da hodi tja.Pa neomejeno si,lahko 45 min al pa 1,5 ure. saj so povsod ti trenerji...pa lahko si kolj časa želiš... bom preštudirala malo.... kak pa se imenuje tam.? Imporium,se mi zdi!Saj se boma zmenle ju3.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:38:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,povejta,ki.Se dobimo pri našem ZD,al kje drugje? Muslim, da je še tam najboljše. Ok!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 6.8.2009 20:38:56
|
|
|
|
arabela*
|
jaz če bi...bi občasno samo delala..ne vsak dan...in ne popoldan...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......