Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:07:42
|
|
|
|
ly117
|
Mogoče pa ponavlja včerejšni večer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:11:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa se Botrca skriva? pri spolnosti na RR Sem ugotovila,ja!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:12:37
|
|
|
|
botrca
|
Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:13:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa se Botrca skriva? pri spolnosti na RR Sem ugotovila,ja! Ste si tudi prebrale moje odgovore mislim, da sem dala na 3 teme odgovore.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:14:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mogoče pa ponavlja včerejšni večer. Žal danes pa ne... , ker sem zopet sama.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:15:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kje pa se Botrca skriva? pri spolnosti na RR Sem ugotovila,ja! Ste si tudi prebrale moje odgovore mislim, da sem dala na 3 teme odgovore. ja,pri tisti,ko imajo sušo eni,sem prebrala.Drugam nisem šla gledat
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:15:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali? Ne,meni se itak glupo zdi pri vsaki temi,da so anonimne/i! Kozlarija!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:23:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali? ker so rukjene v glavo. Ker je nekaterim še vedno to tak tabu, koda bi bile v kakšnem zaostalem svetu oz. jim je nerodno kaj če pa sosed zve,da oni doma seksajo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:24:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mora bit ženski kandidat,ne moški. Če pa je res.Pol maš malo več svobode,lahko kakega postavnega pjeba pogledaš,pa tak... tako se govori.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:25:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,meni se itak glupo zdi pri vsaki temi,da so anonimne/i! Kozlarija! da se strinjaš z mano.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:25:54
|
|
|
|
botrca
|
Kaj danes bomo samo ploskale... ?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:26:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa mora bit ženski kandidat,ne moški. Če pa je res.Pol maš malo več svobode,lahko kakega postavnega pjeba pogledaš,pa tak... tako se govori..... ja,pa valda.Polek deda bolj težko kaj pogledaš,če pa že,pa ljubosumje piči.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali? zato,ker je to javni forum in ni ravno fajn da cela slovenija ve...vse o...........hanzeku in micki.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.7.2009 21:27:18 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:27:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:29:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice?? si mi z ust vzela....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:30:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:31:27
|
|
|
|
matcar
|
Rubin se je javla pri nedonošenčkih,če bo katera šla pogledat!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:31:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rubin se je javla pri nedonošenčkih,če bo katera šla pogledat! obvezno...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:32:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice?? si mi z ust vzela.... Jasno,da smo! se pač mamo fajn v življenju,pa gre enim v nos.Jej!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:32:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice?? si mi z ust vzela....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:33:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali? zato,ker je to javni forum in ni ravno fajn da cela slovenija ve...vse o...........hanzeku in micki..... Ja,to že,samo pol pa naj ne odpirajo takih tem,če nočejo,da širna slovenija bere o tem! Ali?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:33:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice?? si mi z ust vzela.... Jasno,da smo! se pač mamo fajn v življenju,pa gre enim v nos.Jej! zato pa se naj skihajo,ne?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:34:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj danes bomo samo ploskale... ? a si pozabla, da smo ploskačice?? si mi z ust vzela.... Jasno,da smo! se pač mamo fajn v življenju,pa gre enim v nos.Jej! zato pa se naj skihajo,ne? Genau!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:35:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , ja se vidi da sem včeraj po dolgem času dobila... . Ja tasa_m na spolnosti sem, ker še nisem kaj dosti tam odgovarjala in se samo sprašujem zakaj so ene anonimne? Saj če se o sexu meniš te ne rabi bit sram, saj vsi vemo kaj in kako je glede tega. Ali? zato,ker je to javni forum in ni ravno fajn da cela slovenija ve...vse o...........hanzeku in micki..... Ja,to že,samo pol pa naj ne odpirajo takih tem,če nočejo,da širna slovenija bere o tem! Ali? če je omogočena anonimnost...zakaj je ne bi izkoristil....moje skromno mnenje..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 27.7.2009 21:35:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes moram pa res boga zgledat, da me tako razvajajo. Zdaj je šel pa še možek sam s Tinejem na sprehod, da bom lahko počivala. na sprehod ob pol devetih.. Ja no ob pol devetih je bil nazaj. Vedno gremo na sprehod po večerji. Spat gre pa okrog devetih (mislim Tinej ne mož ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?