|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
3.8.2009 14:44:09   
botrca
Bravo Luka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da je boljši.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.8.2009 14:47:58   
ly117
Sem vidla da je, malo prej prišel. user posted image Si pa dobla novega.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.8.2009 14:53:41 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.8.2009 15:20:37   
matcar
Ojla!
Mi smo pa že pokonci,zdaj pa se počasi porihtamo,pa gremo v Vošnjakovo po recetp za Saš-a.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
3.8.2009 15:30:14   
elevitka
Dan!

Vidim da ste bile precej pridne ... sem vas površno preletela kaj se je dogajalo. Christiana user posted image za te in tvojo Glorio.

Mi pa imamo krče, tak da nič ne spimo ponoči - no tud čez dan ne (zaspal je lih ko je patronažna prišla, pa ga je reveža kr pustila spat) sem kot zombi. Niti kuhat se mi ne da. Pa če bereš kaj vse lahko povečuje možnost kolik, pol je tak najbolje da sem na kruhu in vodi do 3. mescev user posted image ( ne kave, ne kislo, ne stročnic, ne čebule, ne mleka, ne jogurt, ne zeljne zelenjave, hrušk,...)

Upam da bodo pomagale kapljice biogaia in masaža trebuščka in komarčkov čaj.

Lepo bodite

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.8.2009 15:45:52   
tasa_m
Christiana user posted image za Glorio, kako je? Je že kaj sprememb?

elevitka.. nam Biogaja niso nič pomagale, nam so te kapljice krče nardile. Še zdravnica je bila presenečena, ko sem ji povedla, da ima po BG samo večje krče. Upam, da bodo vam pomagale! user posted image user posted image

ly .. super da je kakal user posted image user posted image

marta.. upam,da boste čimprej spet spali. Mi imamo enako situacijo zadnja 2 dni user posted image user posted image

saraya .. kako je kaj M. ?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.8.2009 16:39:20   
christiana21
Tasa, hvala za vprašanje.
Gloria je brez sprememb, danes so ji sicer dali aparat za dihanje malo ven, vendar je bila vsa zahropla, zaripla, v pljučkih ji je sam pelo, revica ni mogla niti glasu od sebe dati, kaj šele, da bi zajokala. Poskušali so, da bi se odkašljala z inhalacijami, vendar ni najbolje uspelo.
Vmes je bila malo budna, ko so ji delali inhalacije, pa si je potem med tem, da bi se poskušala odkašljati, kanilo zbrcala iz nogice, tako, da so morali novo nastavit. 3krat so jo poskušali vstavit, vendar je žilica poknila, četrtič je pa uspelo. Vmes so jo pa malo meni dali, da sem jo jaz malo crkljala, da so preoblekli toplo posteljico, ker je bila od izpuljene kanile vsa krvava.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.8.2009 16:54:43   
elevitka
Tasa kaj pa je vam pomagalo proti krčem ? me je kr strah da bo pri nas enako lula skoz kaka pa ne user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.8.2009 17:00:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tasa kaj pa je vam pomagalo proti krčem ? me je kr strah da bo pri nas enako lula skoz kaka pa ne user posted image
elevitka če se samo dojita pol je lahko zaprt tud do 10. dni. Tako je men P. rekla ko sem jo klicala in rekla da je L. zaprta.
Mi nismo imeli ne vem kako velikih krčev, tak da ji na koncu nisem dodajala ničesar. Na začetku pa sem ji dala Lefaxin in je bilo ok.
Saj boš videla, mogoče pa vam bodo kapljice pomagale. Jaz sem nekje prebrala, da te kapljice najbolj pomagajop ne-dojenim otrokom, kateri so na AM user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.8.2009 17:02:25   
botrca
Ly117 imaš zs.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.8.2009 17:03:43   
tasa_m
ooo botrca. user posted image

kaj zaj tui neki ZS-ji skačejo?? user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.8.2009 17:03:43   
arabela*
BOTRCA.............lepo se imejte na morju in srečno vožnjo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.8.2009 17:04:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

BOTRCA.............lepo se imejte na morju in srečno vožnjo....user posted image
se podpišem user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.8.2009 17:11:59   
nebo
Pozdravček Mariborčanke....

Pa sem tudi jaz doma in seveda moj Rok.

HVALA VSEM ZA VOŠČILA!!!

Sva v redu, Rok je super priden, se dojiva, veliko akava, veliko spi, tako, da se ne smem pritoževat. Je pravo nasprotje moje Nike, ki je jokala in ni hotela jest...user posted image user posted image

Jaz sem tudi o.k., čeprav me kar malo bolijo šivi, ampak samo, da sem doma in stuširana doma z oprano glavo!!

Torej vse je o.k. Samo veliko se sedaj ukvarjam s svojimi joškicami, da jih praznim na 2 do 3 ure, da ne bi bilo zastoja....

Takoj ko prideva malo k sebi se vam pridruživa na kavi!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.8.2009 17:19:54   
elevitka
krasno nebo ... jaz še sedaj nisem prišla k sebi... nekak ne morem ujet ritma ker skoraj nič ne spimo in potem flikam čez ceu dan po urcah. user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.8.2009 17:20:31   
tasa_m
nebo .. dobrodošla z Rokom doma!! user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.8.2009 17:21:21   
tasa_m

krasno nebo ... jaz še sedaj nisem prišla k sebi... nekak ne morem ujet ritma ker skoraj nič ne spimo in potem flikam čez ceu dan po urcah. user posted image
user posted image user posted image user posted image saj bo. Saj še ima čas,da ulovita ritem!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.8.2009 17:30:37   
matcar
Nebo,super,da sta domov prišla in da je Rok priden.Pa dobrodošla pri nas,boš vidla,so same fajn punce tukaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.8.2009 17:32:01   
matcar

Saj bo,saj bosta ujela ritem.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa upam,da bodo krči hitro minli,ker to pa zna bit zoprno.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.8.2009 17:32:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

se podpišem user posted image

Tudi jaz! Pa še za mene uživajte!Pa kaki sms pošlji,da bomo vedli,da ste ok!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.8.2009 17:46:46   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Tasa, hvala za vprašanje.
Gloria je brez sprememb, danes so ji sicer dali aparat za dihanje malo ven, vendar je bila vsa zahropla, zaripla, v pljučkih ji je sam pelo, revica ni mogla niti glasu od sebe dati, kaj šele, da bi zajokala. Poskušali so, da bi se odkašljala z inhalacijami, vendar ni najbolje uspelo.
Vmes je bila malo budna, ko so ji delali inhalacije, pa si je potem med tem, da bi se poskušala odkašljati, kanilo zbrcala iz nogice, tako, da so morali novo nastavit. 3krat so jo poskušali vstavit, vendar je žilica poknila, četrtič je pa uspelo. Vmes so jo pa malo meni dali, da sem jo jaz malo crkljala, da so preoblekli toplo posteljico, ker je bila od izpuljene kanile vsa krvava.

Bošček mali!user posted image user posted image user posted image mi je hudo,ko se na njo spomnim.user posted image user posted image za vaju z B,za Glorio pa ogromno,ogromnouser posted image user posted image user posted image .

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.8.2009 17:47:57   
matcar
Saraya,kak pa je M? Je že kaj boljša?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.8.2009 18:24:22   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ooo botrca. user posted image

kaj zaj tui neki ZS-ji skačejo?? user posted image user posted image

Se šuntama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.8.2009 18:25:10   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nebo,super,da sta domov prišla in da je Rok priden.Pa dobrodošla pri nas,boš vidla,so same fajn punce tukaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod to.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.8.2009 18:30:35   
matcar
Ly,ZS imaš!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.8.2009 18:31:46   
matcar
Mi2 z Maksom pa sma zdaj še v trgovini bla,sem izkoristla,ko je moj iz šihta prišo,da je Saš-a mel tacajt.Z dvema več ne morem v štacuno,bi lahko pop.....la!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......