Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 14:44:09
|
|
|
|
botrca
|
Bravo Luka... , samo da je boljši.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 14:47:58
|
|
|
|
ly117
|
Sem vidla da je, malo prej prišel. Si pa dobla novega.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 3.8.2009 14:53:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 15:20:37
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mi smo pa že pokonci,zdaj pa se počasi porihtamo,pa gremo v Vošnjakovo po recetp za Saš-a.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 15:30:14
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! Vidim da ste bile precej pridne ... sem vas površno preletela kaj se je dogajalo. Christiana za te in tvojo Glorio. Mi pa imamo krče, tak da nič ne spimo ponoči - no tud čez dan ne (zaspal je lih ko je patronažna prišla, pa ga je reveža kr pustila spat) sem kot zombi. Niti kuhat se mi ne da. Pa če bereš kaj vse lahko povečuje možnost kolik, pol je tak najbolje da sem na kruhu in vodi do 3. mescev ( ne kave, ne kislo, ne stročnic, ne čebule, ne mleka, ne jogurt, ne zeljne zelenjave, hrušk,...) Upam da bodo pomagale kapljice biogaia in masaža trebuščka in komarčkov čaj. Lepo bodite
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 15:45:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Christiana za Glorio, kako je? Je že kaj sprememb? elevitka.. nam Biogaja niso nič pomagale, nam so te kapljice krče nardile. Še zdravnica je bila presenečena, ko sem ji povedla, da ima po BG samo večje krče. Upam, da bodo vam pomagale! ly .. super da je kakal marta.. upam,da boste čimprej spet spali. Mi imamo enako situacijo zadnja 2 dni saraya .. kako je kaj M. ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 16:39:20
|
|
|
|
christiana21
|
Tasa, hvala za vprašanje. Gloria je brez sprememb, danes so ji sicer dali aparat za dihanje malo ven, vendar je bila vsa zahropla, zaripla, v pljučkih ji je sam pelo, revica ni mogla niti glasu od sebe dati, kaj šele, da bi zajokala. Poskušali so, da bi se odkašljala z inhalacijami, vendar ni najbolje uspelo. Vmes je bila malo budna, ko so ji delali inhalacije, pa si je potem med tem, da bi se poskušala odkašljati, kanilo zbrcala iz nogice, tako, da so morali novo nastavit. 3krat so jo poskušali vstavit, vendar je žilica poknila, četrtič je pa uspelo. Vmes so jo pa malo meni dali, da sem jo jaz malo crkljala, da so preoblekli toplo posteljico, ker je bila od izpuljene kanile vsa krvava.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 16:54:43
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa kaj pa je vam pomagalo proti krčem ? me je kr strah da bo pri nas enako lula skoz kaka pa ne
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:00:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa kaj pa je vam pomagalo proti krčem ? me je kr strah da bo pri nas enako lula skoz kaka pa ne elevitka če se samo dojita pol je lahko zaprt tud do 10. dni. Tako je men P. rekla ko sem jo klicala in rekla da je L. zaprta. Mi nismo imeli ne vem kako velikih krčev, tak da ji na koncu nisem dodajala ničesar. Na začetku pa sem ji dala Lefaxin in je bilo ok. Saj boš videla, mogoče pa vam bodo kapljice pomagale. Jaz sem nekje prebrala, da te kapljice najbolj pomagajop ne-dojenim otrokom, kateri so na AM
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:02:25
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 imaš zs.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:03:43
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo botrca. kaj zaj tui neki ZS-ji skačejo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:03:43
|
|
|
|
arabela*
|
BOTRCA.............lepo se imejte na morju in srečno vožnjo....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:04:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya BOTRCA.............lepo se imejte na morju in srečno vožnjo.... se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:11:59
|
|
|
|
nebo
|
Pozdravček Mariborčanke.... Pa sem tudi jaz doma in seveda moj Rok. HVALA VSEM ZA VOŠČILA!!! Sva v redu, Rok je super priden, se dojiva, veliko akava, veliko spi, tako, da se ne smem pritoževat. Je pravo nasprotje moje Nike, ki je jokala in ni hotela jest... Jaz sem tudi o.k., čeprav me kar malo bolijo šivi, ampak samo, da sem doma in stuširana doma z oprano glavo!! Torej vse je o.k. Samo veliko se sedaj ukvarjam s svojimi joškicami, da jih praznim na 2 do 3 ure, da ne bi bilo zastoja.... Takoj ko prideva malo k sebi se vam pridruživa na kavi!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:19:54
|
|
|
|
elevitka
|
krasno nebo ... jaz še sedaj nisem prišla k sebi... nekak ne morem ujet ritma ker skoraj nič ne spimo in potem flikam čez ceu dan po urcah.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:20:31
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo .. dobrodošla z Rokom doma!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:21:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka krasno nebo ... jaz še sedaj nisem prišla k sebi... nekak ne morem ujet ritma ker skoraj nič ne spimo in potem flikam čez ceu dan po urcah. saj bo. Saj še ima čas,da ulovita ritem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:30:37
|
|
|
|
matcar
|
Nebo,super,da sta domov prišla in da je Rok priden.Pa dobrodošla pri nas,boš vidla,so same fajn punce tukaj!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:32:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka krasno nebo ... jaz še sedaj nisem prišla k sebi... nekak ne morem ujet ritma ker skoraj nič ne spimo in potem flikam čez ceu dan po urcah. Saj bo,saj bosta ujela ritem. Pa upam,da bodo krči hitro minli,ker to pa zna bit zoprno.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:32:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya BOTRCA.............lepo se imejte na morju in srečno vožnjo.... se podpišem Tudi jaz! Pa še za mene uživajte!Pa kaki sms pošlji,da bomo vedli,da ste ok!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:46:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Tasa, hvala za vprašanje. Gloria je brez sprememb, danes so ji sicer dali aparat za dihanje malo ven, vendar je bila vsa zahropla, zaripla, v pljučkih ji je sam pelo, revica ni mogla niti glasu od sebe dati, kaj šele, da bi zajokala. Poskušali so, da bi se odkašljala z inhalacijami, vendar ni najbolje uspelo. Vmes je bila malo budna, ko so ji delali inhalacije, pa si je potem med tem, da bi se poskušala odkašljati, kanilo zbrcala iz nogice, tako, da so morali novo nastavit. 3krat so jo poskušali vstavit, vendar je žilica poknila, četrtič je pa uspelo. Vmes so jo pa malo meni dali, da sem jo jaz malo crkljala, da so preoblekli toplo posteljico, ker je bila od izpuljene kanile vsa krvava. Bošček mali! mi je hudo,ko se na njo spomnim. za vaju z B,za Glorio pa ogromno,ogromno .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 17:47:57
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kak pa je M? Je že kaj boljša?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 18:24:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo botrca. kaj zaj tui neki ZS-ji skačejo?? Se šuntama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 18:25:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nebo,super,da sta domov prišla in da je Rok priden.Pa dobrodošla pri nas,boš vidla,so same fajn punce tukaj! Se podpišem pod to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 18:30:35
|
|
|
|
matcar
|
Ly,ZS imaš!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.8.2009 18:31:46
|
|
|
|
matcar
|
Mi2 z Maksom pa sma zdaj še v trgovini bla,sem izkoristla,ko je moj iz šihta prišo,da je Saš-a mel tacajt.Z dvema več ne morem v štacuno,bi lahko pop.....la!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......