|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
2.8.2009 13:27:45   
christiana21
Hej hoj!

Bolj slabo vas spremljam zadnje čase...saj veste, laufanje k tamali v bolnico pa to.
Z malčke sem glasovala, vas sem pozdravila, zdaj pa kosilo kuhat.

Papa

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.8.2009 13:37:06   
botrca
Christiana21 kak je mala?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.8.2009 13:50:05   
christiana21
mala še vedno brez sprememb, stanje je še vedno resno.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.8.2009 13:51:01   
christiana21
aja, pa še vedno se ne ve koliko črevesja je prizadetega, ker so med operacijo pozabili vzet del črevesja, da ga pregledajo pod mikroskopom.

Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.8.2009 17:04:21   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

aja, pa še vedno se ne ve koliko črevesja je prizadetega, ker so med operacijo pozabili vzet del črevesja, da ga pregledajo pod mikroskopom.

Pa kaj si nor? Pa saj niso normalni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate in tvojo Glorio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.8.2009 18:04:20   
christiana21
Hvala za objemčkeuser posted image .
Saj ga v bolnicah kar naprej nekaj sirjejo pa biksajo, po 3 mesecih bolnic smo navajeni že vsega.
V Mb so jo odprli, operirali, prerezali črevo, ga speljali ven v stomo, pozabili vzeti vzorec in zašili rano (tam kjer ima stomo je rana odprta, oz luknja iz katere visi črevo). Zdaj bodo pa tamalo dali v Ljubljano, da oni tam dokončajo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.8.2009 18:48:01   
matcar
Evo mene.Smo iz kopanja doma.Fajn je blo,Maks je užival 100/h,Saš pa se je ful jokat začel,ko sem ga v vodo dala,tak,da se ni kopal,ker je bila voda premrzla za njega.Ga je pa sonček dobil,tako kot vse nas.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še nekaj slikic prilimam.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.8.2009 19:00:09   
matcar
Tukaj sma s Saš-em,ko se senčimauser posted image user posted image user posted image

user posted image

To pa je naš mali kvartopirec,na tej slikici z mojim bratom in družinskim prijateljem

user posted image

Tukaj pa sam

user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.8.2009 19:11:53   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Boga Gloria,kaj delajo s tem otročkom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.8.2009 19:12:42   
matcar
Ch.21,za tebe,B in Glorio,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.8.2009 19:51:51   
botrca
Matcar lepe slikice...se vidi, da ste uživali user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.8.2009 19:52:46   
botrca
Tvoj pa ni bil zraven?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.8.2009 19:54:28   
botrca
Sem mislila, da bom lahko pakirala za dopust...ma ni šans. Kak sem kaj vzela je že Jan vlekel po celem stanovanju...user posted image . Bom jutri ko bo v vrtcu, še zadnji dan do septembra, ali pa ko ga danes spravim spat.

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.8.2009 19:55:12 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.8.2009 20:37:09   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tvoj pa ni bil zraven?

On je slikal!Saj sem mislila,da bi slikali,kako se Maks kopa,pa je moral bit nekdo zraven Saš-a,z njim v roki bi pa bolj težko slikali.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.8.2009 20:38:14   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sem mislila, da bom lahko pakirala za dopust...ma ni šans. Kak sem kaj vzela je že Jan vlekel po celem stanovanju...user posted image . Bom jutri ko bo v vrtcu, še zadnji dan do septembra, ali pa ko ga danes spravim spat.

Kak mi je to znano! Maks mi tudi to dela,ko cote zlagam,mi jih iz omare nazaj ven nosiuser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.8.2009 20:38:51   
matcar
Pa dober večer vsem skupaj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.8.2009 21:04:32   
matcar
Ki pa ste danes vse?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.8.2009 21:27:08   
Rubin.
Je kera za torto?

user posted image

No mi smo danes praznovali z žlahto, prijatelji pa pridejo na vrsto drug teden, so namreč eni na morju, pa smo razdelili na 2x. Pa je kar fajn, ni blo take gužve, sem se še menit uspela s katerim.

Matcar kje ste se pa kopali? Mi se tudi gremo drug teden v Čatežke - komaj čakam. Prav pašejo takšni odklopi.

Botrca ti si še doma? No še malo, pa bo tudi tebi lepo.

Lep večer vsem pa obenem lahko noč, grem danes malo prej v mižule, ker sem že kot kak zombi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.8.2009 21:28:16   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Marta82,vse najboljše za tvoj praznik.Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala miss,tudi tebi vse najboljše,pa da boš pridna punca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image

Spet se vam samo javim in grem pred tv, ker še komaj sedim in moram nujno v vodoravni položaj.

Se tipkamo jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.8.2009 21:33:08   
ly117
Večer še z moje strani.

Vsem ki ste danes praznovali vse najboljše.

Jaz sem pa tak, tak. Lukeja je spet zaprlo pa je celi dan jokal. Nato smo šli vseeno k dežurnemu. Tak da je dobil svečke proti bolečinam in za odvajanje. Nekaj je še pojedo HB, ker čez dan tak ni kaj dosti hotel, zdaj pa je zaspal. Revček moj mali je bil že celi zabuhli od jokanja. Upam da bo zdaj čim bolj dolgo spal.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
2.8.2009 21:38:17   
matcar
Lukec,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej boljše.Bošček mali,kak je to hudo za take male.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.8.2009 21:39:59   
matcar
Rubin,z velikim tekom bi kos pojedla.kaka lepa torta!Kopali pa smo se na mariborskem otoku in je bilo prav fino.Samo za Saš-a je bila voda premrzla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.8.2009 21:41:00   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Marta82,vse najboljše za tvoj praznik.Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala miss,tudi tebi vse najboljše,pa da boš pridna punca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image

Spet se vam samo javim in grem pred tv, ker še komaj sedim in moram nujno v vodoravni položaj.

Se tipkamo jutri.

Pol pa se le odpočij.Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.8.2009 21:41:27   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.8.2009 21:41:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......