Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:13:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni pa sploh ni za sladko.Žejna pač sem,kot da bi bla pijana včeraj! Ti včeraj pijana, Maks na spidi. Pa kakšna familija te ste? Čudna! Bo treba socialno poklicat. Pa ja,ti kr pokliči,me bojo pač pelali malo,na kaki zaprti oddelek!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:13:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ufff.zdaj pa sem četrt riževe balijke zmazala............. Ok ženska, pa kam te ti to daješ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:14:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma nisi v meni..lojzika....pa saj to kar se ti dogaja je kar pri tričetrt žensk po porodu....zdaj odvisno,do katere meje gre,če je hudo,se zdravi.. Saj vem,ja,da nisem.Katastrofalno je,vglavnem! Me je kuj strah it na fitnes,ker bo lilo iz mene,kot iz kakega gradbenega delavca! brez skrbi..tam imajo klimo,da te bo zeblo... Upam,da res! maš pa tudi tuš tam........... To pa vem,ja!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:14:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ufff.zdaj pa sem četrt riževe balijke zmazala............. Ok ženska, pa kam te ti to daješ? ...pokurim .....ponoči...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:14:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Vidim da že pridno čvekate , sem malo za nazaj brala ker sem danes na srečanju taka tumpika izpadla ko nisem nič vedela . Marta82 in LenaG me veseli da sem tudi vaju spoznala Rubin, še vedno mislim na vas- lepo da je dolje z malima pikicama Christiana21 za Glorio da bo vse vredu! Matcar, ti pa tak si carica- kaj te nebi vročina oblivala če pa si tak hiperaktivna čez cel dan Ly- ki te kupuješ sladoled? Zdaj si še meni lušte naredila
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:15:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,ti kr pokliči,me bojo pač pelali malo,na kaki zaprti oddelek! Če ne druga si boš od delegacije malo spočila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:15:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ufff.zdaj pa sem četrt riževe balijke zmazala............. Ok ženska, pa kam te ti to daješ? ...pokurim .....ponoči...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:16:30
|
|
|
|
arabela*
|
babe..kaj pa fotke od danes??????????
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:16:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Matcar, ti pa tak si carica- kaj te nebi vročina oblivala če pa si tak hiperaktivna čez cel dan Ja,saj.Pol pa se čudim,od kod otrokom to!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:17:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ly- ki te kupuješ sladoled? Zdaj si še meni lušte naredila Hoffer, pa obvezno čokoladni. Tak dober da dol padeš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:17:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,ti kr pokliči,me bojo pač pelali malo,na kaki zaprti oddelek! Če ne druga si boš od delegacije malo spočila.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:18:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..kaj pa fotke od danes?????????? Nismo slikale,jaz nisem sploh mela aparata.Pa ni blo niti cajta,smo z tolko dela mele,da smo se zmenle,da bomo naslednjič eno varuško zraven vzele,da bomo v miru lahko kofe spile
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:18:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..kaj pa fotke od danes?????????? Nekaj je LenaG slikala. Samo verjetno še ni imela časa gor dat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:18:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ly- ki te kupuješ sladoled? Zdaj si še meni lušte naredila Hoffer, pa obvezno čokoladni. Tak dober da dol padeš. to bi za mojega bilo....on ima čokolado rad.... ..jaz pa mešanco..malo sadnega..pa čmiga pač...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:18:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,ti kr pokliči,me bojo pač pelali malo,na kaki zaprti oddelek! Če ne druga si boš od delegacije malo spočila. Pa veš,kak bi mi pasalo?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:19:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe..kaj pa fotke od danes?????????? Nekaj je LenaG slikala. Samo verjetno še ni imela časa gor dat. Kaj? Ki sem pa te jaz bla,da nisem vidla tega?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:19:53
|
|
|
|
arabela*
|
meni tud zdaj tak paše..ko fročeki spijo...dragi se potika.......
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:20:05
|
|
|
|
elevitka
|
Bom najprej vprašala kar tukaj. Ker sem mamica prvič še nimam neke prakse - zanima me koliko je normalno da spi oz. je buden (skupaj - torej preden ponovno nazaj zaspi) dojenček star en teden ? naš bi podnevi v eno spal ponoči med 11 in 3 uro pa tuli kot slon in ga nič ne potolaži. Pa še to našega ko spi nikakor ne morem predramiti, tudi če mu ponudim dojko sesa par minut v spanju potem preneha, včasih dobesedno hlasta za zizo, ko jo dobi parkrat potegne potem jo izpljune in je zelo nemiren, mleko ne požira tako da mu vse teče za vrat, krči rokice in nogice ter z glavo stresa in vrešči kot šoja. Prosim za kak pameten nasvet.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:20:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ufff.zdaj pa sem četrt riževe balijke zmazala............. Ok ženska, pa kam te ti to daješ? ...pokurim .....ponoči... Bi rekla,ja!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:20:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj? Ki sem pa te jaz bla,da nisem vidla tega?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:21:08
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ly- ki te kupuješ sladoled? Zdaj si še meni lušte naredila Hoffer, pa obvezno čokoladni. Tak dober da dol padeš. Ja, to pa verjamem........ zadnjič je v službi tega Hoferjevega ena prinesla v službo, pa sma z sodelavko skoraj celo banjico zmazale tak je bil dober............
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:22:19
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka ne vem če ni zamenjal dan pa noč. Glede dojenja pa ti ne morem kaj svetovat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:23:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Bom najprej vprašala kar tukaj. Ker sem mamica prvič še nimam neke prakse - zanima me koliko je normalno da spi oz. je buden (skupaj - torej preden ponovno nazaj zaspi) dojenček star en teden ? naš bi podnevi v eno spal ponoči med 11 in 3 uro pa tuli kot slon in ga nič ne potolaži. Pa še to našega ko spi nikakor ne morem predramiti, tudi če mu ponudim dojko sesa par minut v spanju potem preneha, včasih dobesedno hlasta za zizo, ko jo dobi parkrat potegne potem jo izpljune in je zelo nemiren, mleko ne požira tako da mu vse teče za vrat, krči rokice in nogice ter z glavo stresa in vrešči kot šoja. Prosim za kak pameten nasvet. Ponavadi spijo skozi,razen če ti dan za noč zamenja,ti bo čez dan spal,ponoči pa bedel.Al pa če ga krči dajejo ponoči,ti tudi potem od utrujenosti lahko čez dan spi.Ne vem,jaz nisem imela teh težav z nobenim,jih pa kr nekaj poznam,ko so jih pa imeli.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:24:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni tud zdaj tak paše..ko fročeki spijo...dragi se potika....... Maš malo mira!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 30.7.2009 21:24:51
|
|
|
|
arabela*
|
pridem nazaj.............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?