|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
30.7.2009 8:27:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ah ta Kerensa,sem ji misla napisat da namesto da cel dan sedi za računalnikom in gleda kje bo po RR lahko koga napadla, da se naj spoka v knjižnico in si vzame na izposojo Kuharske knjige, da nebo znlala samo jajc spečt user posted image . user posted image

Ja napiši ji, jaz bi da vidim kaj bo rekla.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.7.2009 8:28:31   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ja napiši ji, jaz bi da vidim kaj bo rekla.

samo drugače je full pametna...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 502
30.7.2009 8:29:11   
botrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saraya za tebe in Mariso...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 503
30.7.2009 8:30:29   
botrca
Christiana21 tudi vi lepo zrihtajte in nešteto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.7.2009 8:31:49 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 504
30.7.2009 8:32:58   
marta82
Saraya in Christiana tudi jaz držim pesti, da bo čimprej vse ok.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 505
30.7.2009 8:35:22   
botrca
Nič grem kavo pit, pol pa na likanje, pranje perila...kuhanje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sovražim likanje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.7.2009 15:12:40   
Vrtnica79
Ne morem verjet da sem vas našla na drugi straniuser posted image . Sem prišla pogledet če se danes dobiteuser posted image . Botrca in Saraya in Tasa zakaj pa vas ne bouser posted image Nisem za nazaj brala pa nimam pojma kaj se kaj dogajauser posted image . No ostale pa se tako vidimouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.7.2009 15:33:33   
arabela*
Eto.....smo bile pri P....pa tak brezveze spet šle.....
Ni nič resnega..samo lažja viroza...niti zdravil ni dobila..čeprav kašlja full ampak je tak boljše tako,kot jo fujtrat s kemijo....tud pljuča so zaenkrat vredu...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.7.2009 15:35:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Botrca in Saraya in Tasa zakaj pa vas ne bouser posted image Nisem za nazaj brala pa nimam pojma kaj se kaj dogajauser posted image .

mi smo bolančki......user posted image ..
ne delajte luštov babike....veš kak bi mi prijalo v senčki čičat pa klepetat....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
30.7.2009 15:35:59   
christiana21
Nikoli konca s težavami...
Glorii so poskušali v B.  včeraj dati svečke, pa ni bilo učinka, nato so mislili, da so za zaprtost in trd trebušček krivi plini, vstavili so ji cevko, pa ni pomagalo. Danes jim je bilo edino upanje še parafinsko olje, ki so ji ga po cevki vbrizgali v črevo, spet ni bilo učinka, mala še kar ni kakala.
Zdaj pa je na operaciji, trebušček ji bodo prerezali, da ugotovijo zakaj ne kaka zakaj ji črevesna tekočina zateka v želodček in spraznijo črevo. Naju z B. so poslali domov dokler je mala v operacijski.
Operacija je ful tvegana zaradi predhodne operacije srčka (mišica iz botallovega voda se ji je prestavila na aorto in ji onemogočala prekrvavitev) in, ker je malecka tako močno zahirana.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 510
30.7.2009 15:48:09   
marta82
Midva greva zdaj od doma. Se vidimo.user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.7.2009 15:52:18   
arabela*
cristiana21...............mislim na tebe in na tvojo pupiko.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.7.2009 16:35:56   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
Rodila sem 22.7. malega razgrajača po imenu TAI

Na moj poročni dan user posted image .

Ne bit hude, sem samo preletela, ker ste res pridne pri tipkanju, kot v dobrih časih pri nosečkah user posted image .

O vidim, da ste koftkale oz. pravkar uživate, sem zamudila user posted image , no pa drugič. Sem Mali miss obljubila, da jo bom peljala zraven, da se bo lahko malo dojenčkov nagledala. Se čisto stopi skoraj ob vsakem vozičku.

Saraya, držim pesti, da se pikica čimmprej pozdravi in da se rešita te viroze. Sploh zdaj ko je tako lepo vreme, pa morata biti not.

Ch21 u mast, to pa ni šala. Uboga Glorija, pošiljam ji en velik koš user posted image , da se ji to uredi in da ugotovijo kaj je narobe. Tebi pa obilo potrpljenja in živcev, da to čimmbolje preneseš, pa seveda user posted image .

Moja dva sta šla k omi na obisk, jaz pa sem dobila zeleno luč za čiščenje in pospravljanje, komu lepše kot meni.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.7.2009 16:37:16 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.7.2009 16:39:48   
Rubin.
Aja pa še podatki:

LARA : 2. 8. 2005

GAJA & ZOJA:  19. 6. 2009

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 514
30.7.2009 19:01:54   
matcar

NAŠI SONČKI

user posted image

- Saraya user posted image user posted image A. 9.5.2005
user posted image M. 27.8 2008

- Vrtnica 79 user posted image user posted image L. 23.10 2001
user posted image V.28.11.2007

- Botrca user posted image user posted image Jan 8.12. 2007

- Matcar user posted image user posted image Lea 3.3. 2001
user posted image Maks 24.12. 2007
user posted image Saš 2.4. 2009

-Ly117 user posted image user posted image Luka 19.4. 2009

-LenaG user posted image user posted image Tisa 17.8 2008

-Tasa_m user posted image user posted image Lija 20.2.2009

-Mala Čebelicauser posted image user posted image Klara 19.3 2009

-Marta82 user posted image user posted image Tinej 31.1.2009

-Shadow user posted image user posted image user posted image Ajda in Simon 21.7.2009

-Christiana21 user posted image user posted image Klara Gloria 7.5.2009

-Elevitka user posted image user posted image Tai 22.7.2009

-Rubin user posted image user posted image Lara 2.8.2005
user posted image user posted image user posted image Gaja in Zoja 19.6.2009

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 515
30.7.2009 19:18:52   
arabela*
naša M pa je neke čudne pikice dobila po telesuuser posted image ...vročine pa več nima..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.7.2009 19:44:36   
christiana21
Punce, evo, jaz se javljam.
Gloria je na int. negi na P. kliniki v Mariboru, trebušček ima cel prerezan pod rebri pa ima še luknjico za posebno vrečko (stomo), da kaka tja notri, ker del njenega črevesja očitno ni oživčen.
Mala je v nezavesti, diha s pomočjo aparatov, priklopljena je na cel kup cevk.
Ko bo stanje stabilno jo bodo prestavili v Ljubljano.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.7.2009 19:50:49   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša M pa je neke čudne pikice dobila po telesuuser posted image ...vročine pa več nima..

Veš,kaj ma to? 6.otroško bolezen.Za to bolezen ni zdravil,značilno pa je,da ima otrok 2-3 dni vročino,4.dan pa dobi posip po telesu,zraven pa še nahod in kašelj.
Bogica mala,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej mimo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
30.7.2009 19:52:03   
matcar
Ch.21,user posted image user posted image user posted image za vaju z B,Glorii pa koš user posted image ,da bo čimhitreje boljše z njo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.7.2009 19:54:46   
matcar
Mi pa smo bili na kontroli,Maks je bil seveda ena velika jokica,tako,da so mu morali z takimi sponkami očko odpret,da so ga sploh lahko pregledali.Primarij je zelo zadovoljen z izidom,naredili so vse,kar so lahko,zdaj moramo še samo na vidu delat.Kapljic več nimama,samo kremico 4x na dan.Naslednji teden pa spet kontrolo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.7.2009 20:03:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Veš,kaj ma to? 6.otroško bolezen.Za to bolezen ni zdravil,značilno pa je,da ima otrok 2-3 dni vročino,4.dan pa dobi posip po telesu,zraven pa še nahod in kašelj.
Bogica mala,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo čimprej mimo.

ja saj sem ciljala k temu..in zjutaj je imela samo za ušesi in nisem niti doktorci kazala...
Sem pa bila skeptična,ker ni bilo nikjer k 6.bolezni omenjen nahod in kašelj...ali se motim??
Torej ne rabim nazaj k doktarju hodituser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.7.2009 20:04:42   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi pa smo bili na kontroli,Maks je bil seveda ena velika jokica,tako,da so mu morali z takimi sponkami očko odpret,da so ga sploh lahko pregledali.Primarij je zelo zadovoljen z izidom,naredili so vse,kar so lahko,zdaj moramo še samo na vidu delat.Kapljic več nimama,samo kremico 4x na dan.Naslednji teden pa spet kontrolo.

fajn,da gre Maksu na boljše...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.7.2009 20:09:09   
arabela*
CRISTIANA21 .............nenehno mislim na tvojo pupo,pa je sploh ne poznam....ne znam si predstavljat,kaj prestajaš.
Prav tako tebi RUBIN,da imaš toliko moči in močne volje,ko moraš gledat svojo nebogljeno pupiko....
Upam,da se bo vse uredilo,kot se mora in da bojo otročki čimprej v vajinem varnem objemu......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.7.2009 20:10:19   
arabela*
Naši dve pa spita.....vau..mi je uspelo obe spokat pred osmo....samo kako dolgo.je vprašanje.....user posted image

grem pospravit..in se vrnem..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.7.2009 20:16:40   
ly117
Midva sma tudi uspela Lukeca uspavat. Je že bil tak zaspan, da je bilo groza. Večerjo sem tudi uspela popapat. Zdaj pa študiram da bi šla napast sladoled. user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......