Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:40:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? V petek bi se vama pa še jaz pridružila. Al pa potem v ponedeljek. Ti kr.Povej,kdaj lahko.Mi2 hodima med 4-4.30.Pa sma kako uro do uro pa pol tam!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:40:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:41:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Tak pa bi šlo ven,ja!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:41:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu? A si mi brala misli in me prehitela z odgovorom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:41:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu? Kaj ti paše okoli 3-je ure v petek?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:42:15
|
|
|
|
ly117
|
Nič zdaj pa res grem. Nočko še enkrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:42:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak pa bi šlo ven,ja! jupiiiii zmente se.....jaz sem za...ker jutri res ne morem...pa če še katera lahko.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:42:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu? A si mi brala misli in me prehitela z odgovorom. Jah,to pa samo meni rata,zgleda
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:43:00
|
|
|
|
doris04
|
no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:43:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič zdaj pa res grem. Nočko še enkrat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:43:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? V petek bi se vama pa še jaz pridružila. Al pa potem v ponedeljek. Ti kr.Povej,kdaj lahko.Mi2 hodima med 4-4.30.Pa sma kako uro do uro pa pol tam! Meni je tak zaenkrat ok. Če bo pa moj slučajno kdaj dlje delal in ne bo mogel imet Tineja bom pa tisti dan "ven spustla" al pa bomo malo prestavle.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:43:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti MATCAR.....boš ti poskrbela plisssssssssss
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:43:53
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič zdaj pa res grem. Nočko še enkrat. Lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:44:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ker njih je tut dosti
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:45:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti Glej,do ljudskega vrta znaš prit sigurno.Mladinska ul, tudi najbrž veš,kje je.Od Ljudskega vrta po Mladinski se pelješ proti Kamnici.Malo naprej od LV je en mali Merkator,pred njim pa je ta kafič.Imajo pa parkirišče ia hišo,torej zapelješ pred njim v ulico in takoj nalevo,pa si tam.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:45:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu? Kaj ti paše okoli 3-je ure v petek? Paše, paše. Samo jaz sem čisto zakrnela in brez kondicije, tako da ni šans da vaju dohajam in celo uro intenzivno delam. Bom počivala vmes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:47:22
|
|
|
|
arabela*
|
torej gremo v petek ob treh...fitness pol pa kafe al kako??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:47:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Meni je tak zaenkrat ok. Če bo pa moj slučajno kdaj dlje delal in ne bo mogel imet Tineja bom pa tisti dan "ven spustla" al pa bomo malo prestavle. Ja,superca pol.Saj mi2 tudi kdaj prestavima za kake pol ure al pa uro.Odvisno,kak imama varstvo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:48:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 midve pa pridema z našo drugi tedn...ker ma saraya fešto...te pa je malo nerodno... da vas ravno z rožo v roki ko na slepem zmenku nebom iskala zarad mene lahko v petek ponovimo.. Halo,kaj pa fitens? glej..otrok itak nimaš doma...šibnema ob treh na fitnes..jih pol pobereš in nakafe na brzake..... Kako dolgo pa sta običajno na fitnesu? Kaj ti paše okoli 3-je ure v petek? Paše, paše. Samo jaz sem čisto zakrnela in brez kondicije, tako da ni šans da vaju dohajam in celo uro intenzivno delam. Bom počivala vmes. Ja,pa saj ni tak hudo,boš vidla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:49:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej gremo v petek ob treh...fitness pol pa kafe al kako?? Ja,kak pa? Najboljše je tak,ne?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:49:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti MATCAR.....boš ti poskrbela plisssssssssss Sem že!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:50:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej gremo v petek ob treh...fitness pol pa kafe al kako?? Ja,kak pa? Najboljše je tak,ne? ja.ja...samo vprašam... KATERA ŠE PRIDE V PETEK??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:51:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti MATCAR.....boš ti poskrbela plisssssssssss Sem že! DANKE
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:51:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti MATCAR.....boš ti poskrbela plisssssssssss Sem že! HVALA
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 26.8.2009 22:52:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 no te pa prosim za zemljevid...da nebom sredi mesta na kake strojane navalila...ker njih je tut dosti MATCAR.....boš ti poskrbela plisssssssssss Sem že! DANKE Bitte!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ime za punčkoMaja (
33%)
Ivana (
10%)
Katarina (
14%)
Anamarija (
11%)
Ana (
33%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!