marta82 -> RE: Mariborčanke lV.del (28.7.2009 21:29:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Midva se pa trudiva, da bi se Tinej naučil sam zaspat pa ne uspeva. Kar jamra in se pritožuje v posteljici, midva pa čakava in če začne jokat greva tja. V bistvu zaspi samo tako, da ga v posteljici drživa za rokice, zraven "zibava" oz. "treseva" in pojeva Metuljček cekinček. Če je kriza pa je treba še fen vklopit. Precej noči prespimo s fenom.[sm=zmeden.gif] Kakšna dobra ideja oz. izkušnja? kaj ti naj rečem? Maks ni imel zahtev za spanje ko je bil tolko star,kot Tinej.Problemi so nastali,ko je začel 4-ke dobivat-star je bil leto,da se mi je začel zbujat v joku,pa vsatajt v posteljici.Tako,da sem ga začela dajat v najino postlo spat,pa vlegla sem se zraven,pač tolko,da je zaspal.Saš pa tudi sam zaspi.Ga dam po kopanju v posteljco,pa flaško,pa v spanju poje in spi do jutra,brez zbujanja al pa kakih ibung.Bom vidla,ko mu bodo šli zobki ven,kako bo.Kaj ima dudico in pleničko za spanje? Moja2 skozi tak spita,no Maks več ne,smo dali dudo vstran,pa tudi pleničke noče več Dude ne mara. Smo mu ponujali različne, ker začne občasno sesat palec. Tudi ponoči se zbuja, preizkuša glasilke in ga pomiri samo dojenje, tako da me prav skrbi kako bo, ko ga bom odstavljala. Pa kaj čmo. Bo že. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|