Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:28:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danke.. ....zdaj še zmažem torto... Kam ti daješ vse to, da se ti ne pozna? ja skurim vun.... na fitnesu, z otroci in samo otroci in .Še nisma na fitnes šle.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:29:11
|
|
|
|
arabela*
|
TISA.....vse najboljše..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:29:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:30:40
|
|
|
|
LenaG
|
Hvala za čestitke. Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Sem bežno ujela da tudi M že koraka . . . so najine, Saraya , tak skoraj enako stari . . . že sama hodi?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:31:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva..... To še bomo pa vidli, so rekli slepi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:32:00
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva..... držim pesti, da vama uspe
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Hvala za čestitke. Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Sem bežno ujela da tudi M že koraka . . . so najine, Saraya , tak skoraj enako stari . . . že sama hodi? skoraj ja....naredi par korakov...drugače se plazi in z oporo ene roke..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Po starem. Nič oz bogu cajt kradem državi pa denar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:46
|
|
|
|
arabela*
|
MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:08
|
|
|
|
LenaG
|
Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 državi pa denar. kak pa to gre
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:50
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Po starem. Nič oz bogu cajt kradem državi pa denar.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero mi še tud moramo obe krstit.....se že 4 leta spravljam...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 državi pa denar. kak pa to gre Skrivnost se ne izda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:41
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Pa nismo nekak zagriženi verniki . . . ampak če sva že midva krščena . . .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:36:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Jaz bi tud taki krst za Lukeca mela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:36:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo..... Ne,ki si to vidla?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:37:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Pa nismo nekak zagriženi verniki . . . ampak če sva že midva krščena . . . Isto tudi jaz mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:38:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Jaz bi tud taki krst za Lukeca mela. jaz pa bi imela mašo...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo..... Ne,ki si to vidla? ne vem...išči..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:39:15
|
|
|
|
arabela*
|
grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:40:02
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:41:16
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri Svašta . . . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:41:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:47:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri Svašta . . . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš Vseh se izogiba,je že nekaj dni tak pri njej.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......