|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   no dajte mi povedat,če je to normalno...?
26.7.2009 21:04:11   
kajalin*
Na kratko...dve leti živim s hčerko pri mami,bili sva pre v najemu,pa mi je sama predlagala naj se vrnem domov,dokler ne kupim stanovanja,da bo drugače...Nikoli se nisva razumeli,ker je vedno vso jezo stresala na mene.Imam mlajšega brata(star je 27let),razvajenega do amena,razvadila ga je ona,ampak nikoli ni delala razlike,on je le mal bolj drugačen(čisto zdrav psihično in fizično),to sem poslušala celo življenje.Vedno je in bo kar reče in kar naredi,celo tisto kar ne naredi.Bil na zavodu več kot 3leta,enkrat mu ni rekla naj se spakira delat,če sem bila jaz 2 mesca me je zaničevala in poniževala vsak dan,pa ne enkrat....Primerov je polno ne bom naštevala,ker nima smisla.No bistvo mojega pisanja,je to,da že cca 2 mesca živi pri nas njegova nova punca,ona ima pravico vse,kuha,priljatuje z mamo,....Jaz kak dan ne smem jajc spečit za otroka,ker ni moja kuhinja,naj si zgradim svojo.Še to,vse kar sem prinesla svojega v to njeno kuhinjo,vse je dobilo noge,zmeče stran vse,in se dela neumno da ona ne ve kje je,celo ljudem okoli podarja moje stvari.Stroškov ne plačuje nihče mami,ker ona tega ne želi,ko sem se preselila domov sem želela to razčistiti pa je bila vse sladka,naj raje kaj mali kupim.Kupujem hrano,kuham za vse(če jedo,doskrat noben ne želi),ko se mama naje moram takoj vstati in vse pospraviti,drugače je halo vpije k budala,me zmerja,ponižuje.Ko smo pri kosilu 5x vpraša a smo poklicali brata,a zares ne bo jedel,pa kako da ne bo lačen...Na bruhanje mi gre,res.No,ne brat in ne njegova punca ne kupita NIČ,kupi mama hrano in jima nastavi da se zaletita ko stopita v kuhinjo,da si skuhata(jesta vsak dan samo testenine),večkrat tudi mojo hrano.Sem tiho,včeraj pa sta pripravljala neke rake,smrdelo je po celi ulici,zares smrdelo,še danes smrdi hiša,mi je pa strgalo,jaz še ribjih palčk ali kaj na hitro ne smem narediti otroku za kosilo,k je že sranje,on pa svašta pa je tiho.Pišem,ker se moram izkašljati,imam v načrtu selitev,pa zanima me je to normalno,ali sem jaz nenormalna?Zaljubljena je v mojega brata on pa to pridno izkorišča,on ne kaže pretiranega zanimanja za njo.Bom nehala,ker sem že itak doooolga,ne vem če se bo kateri sploh dalo tole bratiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: no dajte mi povedat,če je to normalno...?
26.7.2009 21:09:27   
mamči
Uboga. Predaleč si vso stvar pustila, zdaj pa si že tako zbegana, da sprašuješ, če je to normalno.
Ne, ni normalno. Tako okolje ni zdravo ne za tebe še manj pa za otroka. Žal.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2009 21:15:36   
kajalin*
Nisem nič spustila,ker se tako ni dalo vplivati na to,nikakor niti pogovarjat se ne da z njo razen o čevljih pa oblekah...Ma vem da ni normalno,pa vem da sm naredla največjo napako da sem z malo prišla domov,ker mi jo je že v prvih 3 tednih razmontirala čist,prej je ubogala,spoštovala,zdj raje ne govorim ,pridejo taki momenti,k nimam moči,se raje umaknem od obeh in grem v sobo...Tolažim se,da bo bolje ko bova šli stran in bom takrat po svoje vzgajala,bila je boga ko je poslušala dve različni vzgoji,ve kaj je prav ampak izkoristi tisto kar ji je ljubše in babi prav ve s čim me bo užalila in to ji ponudi.Luda kučauser posted image !

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2009 21:18:07   
Tanja55
lepo te prosim no, kaj se delas doma? vso energijo, ki jo usmerjas v taksne bitke, porabi raje zase in za otroka; isci si svoje stanovanje in pojdi stran. Boljs met eno samo malo sobico pa custven mir, kot pa palačo, pa bit ko v zaporu. Vse se da, ce se hoce. Cim prej stran!

se to: ce se sama ne spostujes, te tudi drugi ne bodo. In dokler pustis, da takole ravna s tabo tvoja lastna mati...tud otrok, ki to gleda, ne bo imel spostovanja do tebe. To je pa zalostna misel, a ne? Postavi se na svoje noge, in to danes, ne jutri.

< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 26.7.2009 21:20:04 >

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2009 21:29:19   
mamči
Ja, si ji pustila. Drugače ti male ne bi mogla takole zmontirat, kot praviš.
Zdaj itak čutiš, da je situacija komplet narobe in ti je žal. Ni še prepozno v smislu, da se zavzameš za vzgojo svojega otroka in mami jasno poveš, kje so meje. Ker huje, kot imaš zdaj, dvomim da še lahko imaš. Če pa ne boš nič naredila, boš kmalu imela mini mamo v svoji hčeri, ki te bo zaničevala in bila brez vsakega spoštovanja do tebe.
Ker tvoja mati je pa očitno res žleht.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2009 21:31:18   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Uboga. Predaleč si vso stvar pustila, zdaj pa si že tako zbegana, da sprašuješ, če je to normalno.
Ne, ni normalno. Tako okolje ni zdravo ne za tebe še manj pa za otroka. Žal.

Podpis. TO NI NORMALNO za normalne ljudi.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2009 21:35:59   
mika
O kristus, prodaj parcelo, pa kupi tisto stanovanje. Tu nimaš več kaj dvomt....bejž vstran kolk te lahko noge nesejo.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.7.2009 21:39:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2009 21:40:39   
ZARA
Resnično si predpražnik za celo družino. Prereži popkovino, ki je gnila do konca in pojdi. Za tvojo mati pa nimam besed. Žalostno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2009 21:43:18   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: mika

O kristus, prodaj parcelo, pa kupi tisto stanovanje. Tu nimaš več kaj dvomt....bejž vstran kolk te lahko noge nesejo.

Joj, če imaš tako možnost jo pa hitro izkoristi.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2009 21:44:00   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Resnično si predpražnik za celo družino. Prereži popkovino, ki je gnila do konca in pojdi. Za tvojo mati pa nimam besed. Žalostno.

podpis

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2009 21:45:37   
Lolita23
Ni NORMALNO.jaz imam tudi mamo noro na brato, jaz pa sem bila črna ovca družine, ne bom rekla, kaj vse mi je moja mama rekla v življenju, ker me bo sam bolel hvalabogu, da živim 1, 15 min stran, če ne bi bi bila njena sužnja zdaj.user posted image user posted image user posted image

pa še to ti bom rekla seli se čimprej, če ne te mala ne bo več poslušala Nikoluser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2009 21:58:21   
kajalin*
Sm še vedno padala na njene hinavske finte,k ko hoče meni "pomagat"je vsa sladka,pa sm res predolgo odlašala.Bom,bom,dans ne bo šlo k je že pozna ura hehehehe,jutri pa grem gledat stanovanje,da se zmenomo kako in kaj-za nakup.Hvala bogu sem spoznala čudovitega človeka,s katerim sem dve leti,do zdaj sva živela ločeno,naprej pa je drug planuser posted image pomaga mi v dobrem in v slabem,sam ima urejeno doma tako,da mi daje toplino katero pri svoji "družini"nisem nikoli bila deležna.Grdo,ampak vem,da se bo moja mama še tepla po glavi zaradi vsega tega,če prej ne,ko me o potrebovala,povedla sem,da dajem roke stran in naj za vse poskrbi moj zlat bratec,tudi,ko bo treba za koga skrbet ko bo onemogel,mene podijo in bom šla....Upam,da vam bom že kmalu lahko poročala kakšno dobro novico,Držite pestiuser posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2009 22:14:08   
zband
pupu

odseli se ti in tvoja hči in to čim hitreje.pa vsaj 100 km stran če gre

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2009 22:16:02   
kajalin*
Sej bom,hvala vam za podporo mal se sama seb že smilim.Ja jutri greva gledat še eno stanovanje pa da nardima plan glede keša...Tiste k ste brale moj prejšni post pa obveščam,da sm se odločila za ponudnika,ki sicer ne ponuja neki zlo,je pa siguren,ker moram res pobrati šila in kopita,mala je že prevelika,da bi lahko živela v takih razmerah...No sej nikol neb smela,vemuser posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2009 22:19:40   
kajalin*
Bo samo 30km stran,ampak po najini zadnji vojni sem ji povedala,da hčerka bo lahko prišla k njej na obisk,ona pa k nama ne,ker ima slab vpliv na mene,nervozna ratam,ko jo zagledam da je doma,pa vse samo negativno razmišlja,paniko dela,pa ni za govort...

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2009 22:21:14   
zband
najdi,kar bo pasalo tebi in tvoji pupi.potem pa se odloči,drugače pa raje prosi kolegico,za teden al dva-vendar se drži tega,kot pa da ste v takih razmerah.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2009 22:30:15   
kajalin*
Mamči,v takih razmerah se ne da nič mami jasno povedat kje so meje veš,ja lahko je še slabše ker je čedalje slabše.Lolita23,verjetno se tudi s tvojo ni dalo glih kej pomeniti,da bi se tega držala,hmmmm?
Ni problema glede stanovanja,imam zlatega partnerja in če bo kej zagustilo bomo skup v najemu ali v končni fazi pr njemu kak mesec,čeprav mi je pa tečno se nekam obesit,ker on živi s starši in ima 2 brata in 2 sestri,ampak bo šlo če bo sila...

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2009 22:35:54   
kajalin*
Sm že sama žleht ratala,midve sva bili danes cel dan na bazenu,zunaj sva jedle,"ta mlada"pa ravn zdle kuhinjo zaseda,peče na veliko ura pa skor enajst zvečer,lahk spet luftam,nimam živcev za nič več.Če bo mala rekla da je lačna,ker se ji bo luštalo,se pa naredita francoza,ne da bi ji kdo kaj ponudil.Spet moja fasongauser posted image Eni majo luksuz od lajfa in to zastonj!M...... sm jeznauser posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2009 22:36:06   
zband
kaj pa ti pupa pa partner nekje zase?

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2009 22:41:29   
kajalin*
zband,delamo na tem,kot je mika napisala prodajam parcelo(hvala bogu sm jo jerbala k sm bla dojenčekuser posted image ),in kupujem stanovanje.Ampak lani sm še hotela dobiti nek denar za to zemlo in sem čakala....na letos k je vse padlouser posted image  in mi je res sila da prodam,dobim keš in bežžžžiiiiim!

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2009 22:51:09   
zband
upam,da vama rata, da se vama uresniči pravljica,ki si jo sanjala,sedaj pa grem pogledat kako žagajo moje dve pupe pa gams pol pa še ženo pokrijem in rečem dnevu baj baj

zalauser posted image ,boštjanuser posted image ,anžeuser posted image ,nažauser posted image .dianauser posted image

oz...zband

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2009 22:53:18   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Mamči,v takih razmerah se ne da nič mami jasno povedat kje so meje veš,ja lahko je še slabše ker je čedalje slabše.

Ma ja, saj ko "ni za bit je treba it". Nič ne čakaj, razmere glede prodaje res niso rožnate, ampak duševni mir je 1000 x več vreden.
Veš, kako vam bo lepo na svojem user posted image .

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2009 22:58:08   
zband
lep povedanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.7.2009 8:46:32   
kajalin*
Hvala vam za vse odg.user posted image Danes je pa akciiiiijaaaa!Sporoćim kaj se bo dogajalouser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!