|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Viola test
26.7.2009 17:06:47   
topolina
Zanima me, če ima katera izkušnje z VIOLA testom iz Mullerja?
Danes 4 dan po izostanku user posted image  sem naredila test in prikazala se mi  je bleda viola črtica( za odtenek bolj bleda od kontrolne), katera je bila lepo vidna.
Naj povem še, da sem prvi dan izostanka delala test CB, kateri mi je pokazal zelo, zelo bled plusek, naslednji dan pa sem šla v laboratorij na urinski test, kateri je bil negativen. Danes 4. dan po izostanku, pa je Viola test pozitiven.
Zahvaljujem se za kakršno koli mnenje!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:13:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VIOLA TEST
26.7.2009 22:13:49   
Lily86
Jaz sem tudi naredila Viola test in sicer 3 dni po izostanku. En dan prej mi je CB pokazal močan plus, Violin test pa je bil fuul rahel - sem morala fajn pogledat, da se je kaj videlo! Danes sem v 11 tednu. user posted image  Najbolj natančen je menda krvi test v laboratoriju - stane okrog 10 eur. Jaz bi na tvojem mestu kar šla! Držim pesti za najboljše!!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu topolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2009 0:31:17   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: topolina

Zanima me, če ima katera izkušnje z VIOLA testom iz Mullerja?
Danes 4 dan po izostanku user posted image  sem naredila test in prikazala se mi  je bleda viola črtica( za odtenek bolj bleda od kontrolne), katera je bila lepo vidna.
Naj povem še, da sem prvi dan izostanka delala test CB, kateri mi je pokazal zelo, zelo bled plusek, naslednji dan pa sem šla v laboratorij na urinski test, kateri je bil negativen. Danes 4. dan po izostanku, pa je Viola test pozitiven.
Zahvaljujem se za kakršno koli mnenje!

hormon ti narašča. sigurno si nosečka...spet počaka par dni in naredi clear blue....ta skoraj, da ne more falit rezultata...

pa javii

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu topolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2009 12:21:20   
kitka1
Škoda denarja za teste... Urinski testi so manj zanesljivi kot krvni, zato takoj na krvnega, ki ti mimogrede pripada brezplačno, samo do svoje ginekologinje greš. Ali pač v neko dežurni ginekološko ambulanto (v Lj. v leonišču na svetovanje). Tam boš dobila napotnico za krvni test, izvidi so pa v nekaj urah. In dileme ne bo več :)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2009 12:25:32   
*pupsa*
men je pokazal močni dve črtici 1 dan po pričakovani M....tko d je kr zanesljivuser posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?