Galateal -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (27.11.2009 22:43:58)
|
Julijske ragljice, lepo ste naklepetale v tem tednu [sm=bravo.gif] Bom začela komentirati kar od konca nazaj. Pa bom verjetno mogla nadaljevati še čez vikend. Moj itak dela in če bo še Aelita pridna bom imela čas. donna22, mogoče pa Zala nocoj samo rabi več spanca in bo lepo spala do 7h ali 8h. Ne obupaj prehitro. Zadnjič, ko je Zala kričala v spanju, pa mogoče zaradi sanj ali pa zobk [sm=zmeden.gif] Nohti, bolj ko strižem (oz. to dela moj dragi medtem ko se tamala doji), bolj rastejo [sm=jezicek.gif] Katrinka, tudi jaz mislim, da se zna tvoja svakinja ob rojstvu svoje hčerke čisto spremeniti. Jaz nikoli nisem znala z dojenčki, sem se jih kar malo bala, zdaj sem pa že čisto notri padla. Ampak to, da ni niti čestitala ali pa podarila nečakinji kakšno malenkost, mi je pa grdo. Ma, jaz imam tudi teto in njeno družino, ki živi le 30 m proč in vsak teden pride obiskat svojo mamo v našo hišo, pa ni niti enkrat prišla k nam gor, nam čestitala, nas pozdravila... Ne bu ne mu od nje. To so neki družinski spori med njo in mojim očetom, potem pa smo še mi, njuni otroci čisto odtujeni. Ah ti sorodniki [sm=smiley19.gif] Na srečanje naju žal verjetno ne bo, nama je Ljubljana malo predaleč. Razen če bo moj slučajno takrat prost in bi imel kakšne opravke v svojem rojstnem mestu, potem pa se oglasim [sm=smiley36.gif] O avtosedežu in stajici še ne razmišljam, moram najprej doktorirati iz stolčke [sm=jezicek.gif] O gripi in o cepljenju ne vem, kaj naj si mislim. Zaenkrat ne zganjam kakšne panike, jo je pa začela moja mami [sm=zmeden.gif] Žoga, kakšna luštna razširjena družinca ste [sm=bravo.gif] pa tudi tistih odvečnih 15 kg, o katerih pišeš, ne vidim. Miklavža ne praznujemo. No pri starih mamah nas čaka kakšna sladkarija [sm=smiley36.gif] Pri cunjicah ne gledam na znamke. Vzamem, če mi je všeč. Doslej me je razočaral samo Sparky iz Spara (se trga, odpadajo pritiskači, pa še čudne številke so mi) Ninocka, čestitam za poroko! Žal slikice vidim samo precej male, ampak izgleda, da je bilo zelo lepo [sm=bravo.gif] Glede mojega komentarja o handlingu, pa se očitno nisva dobro zastopili, jaz sem se navezovala samo na Boomer, ki jo je pediatrinja ozmerjala, ko je [sm=duda.gif] držala pokončno. Seveda se vsak trudi, da za otroka skrbi, kot je najbolj pravilno in kot nas učijo strokovnjaki. Problem je v tem, da se vse te teorije dostikrat ne poklopijo s prakso. Naša punči na primer vsaj že mesec ali dva ne prenese vodoravnega položaja in se v naročju ali v postelji grozno dere. Strokovnjaki pa odsvetujejo nošenje pokonci, kengurujčka, gugalnik, ležalnik, lupinico, ... pa tudi jok otroka. Kaj naj naredim, naj joka do onemoglosti ali naj jo dvignem [sm=zmeden.gif] Vse te teorije so mi že zrasle čez glavo in se ravnam samo še po zdravi pameti. Rina22, odgovori na tvoje vprašanje o igralnem loku, bodo prav prišli tudi nam. Sem v fazi kupovanja [sm=smiley1.gif] Katrinka, kako sta s Suzi lepi [sm=bravo.gif] Mi smo kar naprej na Bledu [sm=smiley36.gif] Joj, Bybyka, vam pa res ni z rožcam postlano. Ampak imaš pa dva krasna cukrčka [sm=bravo.gif] Inuasa in Kaos, sedaj pa že res z orenk zamudo, ampak upam, da še velja: vse najboljše in najlepše v novem letu življenja [sm=rozica.gif] Končam za danes, je že pozno... jutri nadaljujem... Aja, pa še to, jaz rada odgovorim na vprašanja, če vem odgovore nanje, rada pokomentiram teme, vedno pogledam slikice in jih pohvalim, če le utegnem, vedno z zanimanjem preberem vse prigode vas in vaših otročkov. Vsekakor pa mi polepšate dan, julijke [sm=bravo.gif]
|
|
|
|