Belika -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (15.11.2009 23:59:03)
|
, Živjo... na hitro da se malo javim. Včeraj smo imeli 4 mesece, z GH mislim, da bomo še malo počakali, je pa danes ko smo imeli kosilo zraven odpiral usta, kot bi jhotel jesti (baje, da je to eden izmed znakov, dabo kmalo potreboval kaj konktretnejšega), no jaz bomo videla kaj bo rekla pediatrinja, zankrat se nam nikamor ne mudi. STOLČEK - imamo prima pappa od PP in pa antilopo. Bomo videli, kaj se bo bolj obneslo, eden bo šel itak k tašči[sm=smiley1.gif] ZOBKI - nisem nikjer zasledila, ali imate že kak zobek? Pri nas se je naredila bunkica na dlesni in je vsak dan malo večja (se mi zdi[sm=smiley36.gif]) in vse rdeče okoli, slin se pa tako, da če bi imela lonček, bi do večera pomoje do polovice s tistim napolnila banjico za kopati [sm=smiley36.gif], roke si gloda še bolj in sedaj sem kupila nubiyevo ščetko za na prst in mu malo drgnem dlesni. Prav uživa zraven in tako cuza in vleče[sm=smiley1.gif]... Dva dni je tudi jok (kričanje), bolj izrazito, in pred spanjem obvezno neutolažljiv jok, česar do sedaj ni bilo. Danes sem mu namazala dlesni z calgelom ko je bil tak jok pred spanjem, pa je takoj zaspal kot top. Imam na sumu, da je prvi zobek nekje blizu.... VOZIČEK - no do sedaj je užival v vožnji z vozičkom. Od petka dalje pa zaćne nekje na pol poti kričati (ne jokati ampak kričati na vso grlo, da se prav obračajp za nama[sm=zmeden.gif]), in ko ga vzamem ven je spet nasmejan. Ko ga položim pa spet jok.... tako da ga potem nosim in zraven voziček rinem[sm=zmeden.gif].... Ravno v soboto nama je spet to naredil - smo bili zunaj in začne dež (secer ne veliko) in on na pol poti v jok (oz. kričanje). Ga vzameva ven, se pomiri, v vozičku pa zvijanje, dretje... Midva pa brez dežnika (prevleko za voziček sem pa imela) in šibamo po dežju z malim v naročju in z praznim vozičkom do prvega Baby centra (par 100 m), mu kupiva obešanko za na voziček (tako luštno[sm=smiley1.gif]), če ga bo kaj zamotla, in bo raje v vozičku. No na poti domov je od utrujenosti zaspal, danes pa je prav tako spal v vozičku). jutri sva pa sama doma in imava slikanje kolkov, ker bova šla peš samo upam, da bo lok z igračkami deloval, da ne bo spet napada dobil (ker res, kot sem rekla - on ne joka, on kriči na vso grlo, kot bi ga iz kože dajali[sm=zmeden.gif]).... Joj tole kričanje je res grozno, sicer se v rokah isti trenutek pomiri, ampak moram pa kar globoko zajeti sapo, da ostanem mirna in si priklicati tisti stavek, ki sem vam ga zadnjič napisala (najbolj me ljubi takrat, ko to najmanj zaslužim, kajti takrat to najbolj potrebujem...)... No vsaj spimo pa še vedno 12 ur v kosu (oz, zadnje dva dni 11 ur in pol, ker se pol ure pred spanjem, deremo, zvijamo in kričimo), ob 7h zjutraj poje svoj obrok in spet potegne tja do devetih desetih[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... čez dan pa kakor je, včasih spi veliko, včasih skoraj nič...
|
|
|
|