rina22 -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (27.10.2009 19:31:10)
|
Pozdravček, mamice [sm=smiley1.gif] bybyka, češnca, _ella_, špela, donna, elevitka, galateal, giggica (upam, da nisem koga izpustila....), prave sončke imate [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sem čist očarana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] katalena, veliko sreče pri hujšanju [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz pa še nisem zbrala poguma in volje [sm=jezicek.gif] urshikam,jaz jo oblečem čist odvisno od vremena. Enkrat debelejšo kapico in komletek ali pajac iz pliša, včasih, ko je topleje, pa trakec ali pa tanko kapico in kakšno jaknico in hlače (imam en tak komplet, ko ni ravno za tople in ni niti za full hladne dni, tak da mi zdaj zeloo pride prav[sm=smiley1.gif]) No, pod tem ji seveda oblečem vedno bodi, žabice (včasih samo nogavičke) - odvisno od vremena[sm=smiley1.gif] donna, nič ne skrbi. Naj te potolažim, Timeja je ista kot Zala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tudi hoče non stop pozornost[sm=smiley36.gif] Zadnje dni je taka, da je sploh skoraj ne morem odložit nikamor. Če je zjutraj pod tem igralnim centrom 15 minut, je to že pravi rekord in veeeeeeelik uspeh[sm=zmeden.gif] Kdaj so vaši [sm=duda.gif] prespali noč v kosu? Nam se še to ni zgodilo. Še vedno se ponoči zbudi (vsaj 1X). Špela, Taj ima pa res lep ritem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Joj, ko bi Timeja kdaj mela takega[sm=9nebesa.gif] Šibam, spet alarm... Uživajte [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|