rina22 -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (3.10.2009 22:08:02)
|
Najprej HVALA vsem za odgovore in pomoč glede temenc[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Bom probala kupiti kremico Mustela, pa upam, da bo pomagala[sm=zmeden.gif] katalena2007, se strinjam s Sempervivum. [sm=duda.gif] krstite kje drugje. Samo kaj vse si ti duhovniki ne izmislijo[sm=zmeden.gif] Saj pa, če ima zakramente opravljene, ni ovire za to, da postane boter. To je isto, kot en duhovnik v naši bližini. Ko sta šla bratranec in sestrična k obhajilu, in ker stric in partnerica nista poročena, jima NI HOTEL dati obhajila!!!! Mislim, staršema pri maši.. To se mi je zdelo res skrajno nesramno. Me je tak šokiralo, da sem že hotela sama iti do tega župnika. Samo so me pregovorili. Mi je pa še danes žal. Tudi midva sva se odločila, da bova dala Timejo krstiti. Sama tudi nisva preveč verna, da bi hodila res vsao nedeljo k maši.. Pač ob praznikih, jaz pa še kdaj čez leto[sm=smiley1.gif] Nameniva pa imeti krst tam aprila. Tak da še je čas[sm=smiley1.gif] donna, joj, kak mi gre to na živce, ko vedno sorodniki nekaj govorijo.. Zala je vajina in normalno, da nosta vidva odločala, ali jo bosta dala krstiti, ali ne. To je odločitev posameznika (oz. staršev otročka), ne pa sorodnikov. Vidva sta se tak odločila in to naj spoštujejo. Špela, te čisto razumem, da si jezna na tega duhovnika. Katastrofa!!!! Pa vedno več je tega[sm=smiley13.gif] Midva tudi veva za en tak primer, ki je dejansko povezan s fantovo družino, samo sva se nekako vseeno odločila, da jo bova dala vsaj krstiti. Dalje pa bomo vidli, kak bo.. _ella_ hvala za odgovor glede fizioterapije. Mogoče ve kdo, kam bi lahko šla v Mariboru??? Mehčalec uporabljam že od vsega začetka, in sicer Silan Sensitive, pač razredčenega in polovico pokrovčka. Pa do zdaj HB še ni bilo nobene reakcije[sm=smiley1.gif] Lepo pančakajte, mamice, atiji in otročki!! Pa sladke sanje[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|