anci banci -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (5.2.2010 12:57:04)
|
rina22..je fajn ta študij, sam je tolk enih tedenskih nalog in zahteva totalno sprotno učenje, da mi gre tud že mal na živce...kakor zgleda to lahko žal ni... dobr pri izpitih ki jih pišeš od doma, imaš lahko gradivo pri sebi, sam če se nisi nič učil -ti prov nič ne pomaga.. no pa še drago je vim ..kapljice AD3 , ta teden sploh ne uporabljam-pozabljam na njih ker so v hladilniku gele za zobe imam, sirup mu tud dajem tako da sploh ne vem v čem je problem... normalno kaka nič se ne zvija.. žejen ni, lačen tud ne... no edino ta preskok bi bil še možen(pa že tko je velik, kam bo še zrastu:) ) za vikend bom šli mal v Lašče, mal v Škofjo loko, in v Novo Gorico.. samo prespala pa ne bi nikjer drugje kako doma, če bodo take štale.. če se v naslednjih dneh ne bo več hotel ponoči dojit(kakor to noč), ga bom popokala k svoji mami in bo tam spal brez mene kake tri noči, ker se moram naspat..ne funkcioniram več normalno.. čist sem razdražena in verjetno to tud prenašam na Svita in na mojga, tako da sta pol oba živčna glede dojenja pa sem pomislila da se noče, ker mogoče (sicer po ne vem kakem čudežu) bom dobila [sm=hudicek1.gif]-spontane itak nikol še nisem imela, samo s tabletami
|
|
|
|