barni -> RE: Bohinj? (29.7.2009 7:11:48)
|
Meni je pa Bohinj krasen kraj. Seveda je odvisno, kaksne pocitnice si zelis. Ne bi sla tja za 14 dni za glavni dopust, bi pa sla za podaljsan vikend. Jaz bi se nastanila kar v kempu. Najoblj komot in se otroci lahko prosto tekajo okoli. Plaza cisto zraven. Od tam imas lustne izlete, do slapa Savice, pa okoli jezera, pa na Vogel jo lahko mahnes z gondolo... Lahko gres pogledat hudicev most, pa korita Mostnice, v Bohinjski bistrici je lepo it pogledat izvir Bohinjske bistrice, kjer je res lepo...meni se zdi, da lahko pocnes veliko zanimivih stvari, tudi z majhnim otrokom. Mi smo bili zadnjic z naso 20-mesecnico sicer samo en dan na izletu, pa smo dan preziveli na plazi, cisto na koncu jezera, malo stran je lustna gostilna (ne vem kako se ji rece), kjer je cisto ok hrana in ni prav draga...skratka, meni je bilo prav vsec. Je pa res, da ne ponuja nekega hudega vecernega zivljenja in da je to pac bolj planinski kraj, nimas kaj. Za pocitek ali aktiven planinski oddih. Ne bos pa nasla tam nekih soping centrov, ceprav so v Bohinjski bistrici naredili kar vredu Mercator, kjer lahko nakupis kar rabis. Za tistih par dni itak ne rabis veliko, kajne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?
|
|
|
|