|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smola
25.7.2009 21:38:31   
urskavaup
S čim sčistiti smolni madež iz prenosne posteljice? Poskusila bi s terpentinom, pa se bojim, da bo potem preveč smrdela, saj je madež na ležalnem delu postelje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smola
25.7.2009 21:39:27   
Anonimen
z oljem. kakršnimkoli.

(odgovor članu urskavaup)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2009 10:14:56   
Jessy
Tako, je! Z oljem! Ravno včeraj sem jo odstranjevala z njim in gre takoj dol, potem pa samo razmastiš (jaz imam ta zelen omino bianco in nese olje v momentu dol) in je problem rešen.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2009 18:16:24   
mala zirafa
Tudi s kopalk se da smolo z oljem rešit?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2009 8:58:00   
Jessy
Prepričana sem, da tudi s kopalk. Poiskusi, nimaš kaj faliti.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2009 18:39:02   
citrončica
A ste probale in je šlo??
Iz avta vem, da jo z oljem najlažje spraviš, za oblačila sem pa imela v mislih WD40user posted image , ali nekaj takega, tud malo mastnega,
dobila sem jo namreč na bele hlače, pa ne vem, olje bo pa tud najbrž šlo stran iz njih s pranjem??

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2009 18:39:27   
citrončica
Sem bolj zajc,
sem danes eno flaško Dr.Beckmana kupila za smolo odstranjevat, pa grem zdaj z njim nad fleke, pa da vidimo, olje bo rezervna opcijauser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2009 18:59:31   
citrončica
user posted image user posted image user posted image ,
je šlo vse dol, brez problema, le malo na vatko čistila in podrgneš,
zdaj še operem, pa mislim, da sem zmagalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2009 17:04:15   
s.
Jaz sem se prilimala s smolo; na kožo in po cotah, pa sem kr z razkužilom za roke probala, pa je šlo.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?