Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 11:40:19
|
|
|
|
mika
|
v takšnem stanju so naši kolegi iz Zg, pred nekaj leti, našli avto na Rogli. Pa še vedno hodijo smučat gor. Moji starši so se vrnili iz Pašmana...ne duha ne sluha o napetosti do slovencev. v soboto gremo tudi mi tja. joooooooooooooooooooj komaj čakam . S hčerko štejeva dneve kolikorat še spimo
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 11:43:05
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija res ne vem, kaj imajo čez ljubljančane Kolega je skoraj ostal brez celega avta v MB, pa je mariborčan, ker je imel LJ tablice. Začel pa grozit en bučman, ki je bil fant od sošolke. Pa mu sošolka pravi.... pa kaj se ti meša, to je avto od Blaža (izmišljeno ime.)
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 17:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Repka Dejte zdej povedat, k grem ravn v Njivice, pa nimajo kej šraufat - a drgać je ok? Bojo mene šraufal al kak? ja, upanje umre zadnje.... Če me bojo zrenoviral, bom poročala, ko pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 19:02:34
|
|
|
|
ElaM
|
Bili na Krku, z Lj tablicami in ne boste verjeli, preživeli.
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 19:13:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Evo, jaz sem pa ravno na frišno s Krka . Ampak imamo očitno preslab avto, da bi jih zanimal . Gume, ne avto.
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 21:27:06
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Bili na Krku, z Lj tablicami in ne boste verjeli, preživeli. Mi tudi, pa še ful prijazni so bili.
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 21:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Bili na Krku, z Lj tablicami in ne boste verjeli, preživeli. Mi tudi, pa še ful prijazni so bili. Pravkar s Krka. Še krćko sol imam na sebi.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 22:42:56
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Bili na Krku, z Lj tablicami in ne boste verjeli, preživeli. Mi tudi, pa še ful prijazni so bili. Pravkar s Krka. Še krćko sol imam na sebi. samo ti nimaš ljubljanskih tablic
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 1:05:03
|
|
|
|
kaya2007
|
naš avto je že kakšen mesec na krku, pa je še cel..se pa seveda lahko zgodi, da nabašeš na idiota..kjer koli.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 7:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Bili na Krku, z Lj tablicami in ne boste verjeli, preživeli. Mi tudi, pa še ful prijazni so bili. Pravkar s Krka. Še krćko sol imam na sebi. samo ti nimaš ljubljanskih tablic Aja, jaz imam KR, kot njihova Krapina (?) Evo, sem našla en nasvet: tukaj
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 8:52:18
|
|
|
|
kago
|
Kolega ima službo v ZG in je tam večino časa s slovenskimi LJ tablicami... v 2letih ni blo še nič .... ne jajc, ne oprasakinih avtov, ne ukradenih gum... Je pa res, da to vidiš v LJ vsak dan
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 9:30:26
|
|
|
|
oka
|
Ja prosim, nikar na Krk. Ne maram gužve, tako, da tisti, ki je hotel it na Krk naj lepo prosim upošteva Kerensino svarilo. Nikoli se ne ve, mogoče bo naslednji avto na klocnih ravno vaš...
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 9:31:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ja prosim, nikar na Krk. Ne maram gužve, tako, da tisti, ki je hotel it na Krk naj lepo prosim upošteva Kerensino svarilo. Nikoli se ne ve, mogoče bo naslednji avto na klocnih ravno vaš... Vsaj tisto v odebeljenem tisku je resnično.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 27.7.2009 13:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa rekla, da jih niso zanimale gume ampak alu platišča. Pa naj tisti, ki imajo predobre avte hodijo na dopust z letalom, pa bo problem rešen :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?