|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zbujanje ponoči na eno uro
30.7.2009 23:13:42   
Anonimen
men je tko delala, na vsako uro se je zbujala, goza, sm bla že čist nora, ko ne veš a se še kr dere, a se že spet, a sem šla k njej, a sm pozabla itd...pa sm jo tiščala vedno nazaj v njeno postlo, da bo kao sama spala, sem pršla k njej, se je pa sam stisnla in dvakrat joško potegnla in spala k top daljeuser posted image pol mi je pa en dan dopizdlo, k sem že blodila ponoči, pa sem si misla a je men treba tegauser posted image in sem jo vzela k seb, pa smo vsi spali celo noč, brez zbujanja, brez dojenja, brez česarkoli. in pol smo tko prakticirali - zvečer spat v njeno postlo, k se je zbudila prvič, sem jo vzela k seb in je bil mir. zdej normalno spi celo noč v svoji postli, če se zbudi(zbuja), grem k njej in jo mal pobožam in spi naprej. pri tamalmu pa že od začetku tko delam, da spi pri nama in vsi spimo super.

tko da otrok mogoče rabi sam bližino, pa glih 4mesece je tisto obdobje, k otrok daje čez prvo separacijsko krizo, ko se že bolj zaveda, ko bi pač rd bil z mamico. zdej pa - lohk mu to omogočiš, lohk mu pa rižolino daješuser posted image men se zdi prvo boljša izbirauser posted image

(odgovor članu sye)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: zbujanje ponoči na eno uro
3.8.2009 22:26:19   
sye
Prejšnjo noč smo spali do 2.30,sem ga podojila in potem do 6ih,od takrat pa pri meni do 8.30. Upam da ga je zdaj minilo tisto zbujanje, javim kaj se dogaja. Okrog 18ih mu ponudim kašico, včasih kakpno žlico poje, zdej pa že 2 dni nč. Tko da verjetno ni hrana. AM pa tud videt ne more.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ali boste dobili božičnico?
Minka Pobalinka



Da (25%)

Ne (51%)

Nisem zaposlen/a (24%)


Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!