|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODSTAVLANJE-USPAVANJE
25.7.2009 10:14:04   
žab*ca
Lep pozdrav.Rabim vaše nasvete.Počasi moram razmišljati oodstavljanju sineka-služba se približuje.Kako čez dan uspavati otroka brez prsi,glede na to da se ne mara guncati,ne mara dude,v pojstlci ponori,če ga budnega položim.
Sem živčna že v naprej,saj mi je to popolna misija nemogoče.
Da o nočeh sploh ne govorim,kaj mu ponuditi ponoči?
A bi ga fajn medlo,da ga nekako poskušam zvečer uspavati brez prs,ponoči mu pa le ponudim ko se zbudi.
Ma ne vem čist sem zmedena.Imam tako službo,da dojenje marsikdaj ne bo mogoče ne čez dan,ne zvečer,če bi imela samo dopoldansko delo,se s tem sploh ne bi obremenjevala,ampak dojila dokler pač bi hotel,tako pa sem nekak prisiljena.A res otrok čuti,če mama le še ni pripravljena nehat dojiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODSTAVLANJE-USPAVANJE
25.7.2009 17:04:07   
pikolina66
no, to pa tui mene zanima, sem popolnoma v isti situaciji...ni šans zaspat brez dojenja....ponoči bom pač dojila še naprej, samo kaj pa čez dan, tisti ki ga bo imel????

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ODSTAVLANJE-USPAVANJE
25.7.2009 18:57:11   
srček2007
ja to je problem, jaz ga nisem imela, naš je bil dojen do 3mes, nato nisem imela več mleka. smo pa bili odvisniki dude, brez nje nikakor zaspat. enega dne sem bila tok pogumna da sem duo vrgla v koš za smeti in dude ni bilo več (to je bilo pri starosti 16mes). nekaj dni je bilo hudo pol je pa pozabil na dudo.
jaz bi pač probala na podoben način, bo hudo ampak bolj ko se odlaša slabše je - je pa pohvalno da toliko časa dojita user posted image

_____________________________

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)


(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ODSTAVLANJE-USPAVANJE
25.7.2009 20:11:34   
Paštetka
1. Zakaj bi ga odstavljala zaradi službe? user posted image  Pa mu daš, še naprej tako kot mu daješ, ko boš pa v služba pa itak se bo v roku 2 dneha navadil zaspati in preživeti brez dojenja.

2. Če ga pa želiš odstaviti pa ga enostavno odstaviš, prek kompliciranja in ga uspavaš tako kot misliš, da bo najlažje za vse. Hočem reči: GA UČIŠ USPAVATI na nov način. Torej, mu v naročju zapoješ nina nana, ga pocartaš, daš v posteljo, poljubiš, lahko noč... in greš. Po 1o sekundah jokanja, greš k njemu, šponovno daš v posteljo, rečeš, da mora spati in greš... po 20 sekundah jokanja se spet vrneš in ponoviš.

vztrajaš, in podaljšuješ faze do 1 minute. Več kot minuto ga ne puščaš. Greš vedno do njega, da ve, da če se joka, da pride mama, vendar ga vedno položiš nazaj v posteljo budnega kar pomeni, da pa vseeno bo po mamino in da se mora naučiti sam v postelji zaspati. 

Verjami, da se bodo te faze vsak dan krajšale in bo kmalu brez joka zaspal. Vsake toliko te bo sicer hotel vreči na kakšno finto, vendar moraš vztrajti in vedo enako ponavljati.


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu srček2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?