Kika1
|
Ojla! Jaz sem skoraj ravno po porodu, moj oče je rakav bolnik (s samo enim pljučnim krilom še...), tako da se je s tole novo gripo naša familija znašla v enem velikem zosu... Ne en in ne drugi se ne moreta cepiti, midva z možem sva se in mama se je tudi, ampak nas resnično skrbi, kako naprej - kaj če kdo drug prinese? Sej veste, skoz en na obisk hodi, pa bolj jih prosim, da se dajmo raje kje zunaj dobit na klopcah, težje je razumet :) Ma v glavnem, zdaj imam za doma en sprej za razkuževanje vsega (pohištva, tekstila, kuhinje...), po svetu pa že spet hodim s Protect gelom, mislim, da piše Flupak na embalaži, tako da vsakič, ko kaj primem (sploh trgovina, denar in to...) ga dam mal na roke. Aja, pa opazila sem tudi, da folk še vedno ne šteka, da je treba kihat, kašljat, zehat in to v robček ali vsaj rokav od oblek... Groza... Kao pišejo vsepovsod ne delat panike, ma ja, sorry, DELAM PANIKO, ker nočem, da bi naslednje brala o svojem atiju v časopisih, da leži na UKC, ali pa s tamalo visela na infekcijski, ko je priklopljena na aparate. Sej pravim, razkuževanje - doma in v mestu, ni druge.
|