Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 20:15:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Iz srca hvala za vse lepe čestitke,uh opazila sem tudi,da ste me dale med srečke :nosecka:. Vendar punce meni je tolk :ups::ups: nerodno,povrh vsega pa še strah,da ne bo kaj jutri narobe in da ni to tak lažen test,kot je bil avstrijski.Res ne vem kaj bom poln naredila enkrat sem se že tako namerila in verjela pol na drugo jutro pa bla :((:((:((:((:((. No vsekakor ga bom jutri spet ponovila in upam,da bom ugledala res bolj močno :modri: drugo črtico. Pa še to je to normalno mene nekaj po bušiju tolk špika,imam neke narahen krče in če pšo pravici povem se zlo bojim,da se samo naenkrat ne bi iz mene vlilo,kot je blo ponavadi. LP in jutri zjutraj takoj sporočim upam da spet enako novico,da sem res vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:. Mojca:nosecka::nosecka::nosecka:
|
|
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 20:21:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Mojca, iskreno upam, da je bil test pravilen in da boš jutri rezultat samo potrdila. Krči so v zgodnji nosečnosti čisto normalna zadeva, čeprav povzročajo strah. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 20:39:04
|
|
|
|
ameli
|
Nič bat:rozica:! Tudi mene je špikalo, :hudicek: pa le ni prišel. Jutri pa le naredi še en test in se ne muči predolgo. Držim pesti:zajcek: ameli
|
|
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 21:43:52
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca, resnično ti želim, da jutri zagledaš :modri::roza:. Strah je pa prisoten, brez tega bi ti bilo vseeno za rezultat. Spremenit pa tako za ta mesec ne moreš čisto nič več. Probaj se sprostiti, jutri je lahko prav tvoj dan. Že držim :miska::miska::miska::miska: in čakam na navičko.
|
|
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 21:47:58
|
|
|
|
cmokec
|
Šele sedaj sem prebrala spodnji post. 9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo: PA SAJ TI SI ŽE NOSEČKA. 9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:
|
|
|
|
Ne morem se otrest straha??? 30.5.2005 22:16:14
|
|
|
|
eva1
|
Mojca-čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ! Čuvaj svojo :duda: , boš videla, da bo vse ok! Vsako :nosecka: tarejo strahovi, ampak vrjeti moraš da bo vse ok, in da boš februarja že cartala svojega :duda: ! Lp, Eva in Luka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.