Pranje flašk (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tia&silvija -> Pranje flašk (30.5.2005 19:48:23)

Hallo vsem!

kako vraga spucate te totalno nepraktične flaške?
Za mleko uporabljamo flaško primagiorni od chiccota in ima snemljivo dno in je ok, za čaj pa uporabljamo navadno flaško kjer se dno ne da odstranit. Nikakor ne morem te flaške spucat kot je treba. Ne pali ne metlica, ne kis, pril,...

Flaška zgleda kot, da ni bila oprana 2 meseca!

HELP ME!

LP, Silvija&Tia

Urška* -> Pranje flašk (30.5.2005 19:59:50)

Kaj pa če dodaš malo soli, potem pa z ščetko očistiš? Mi delamo tako, pa je vse ok.

LP:)

Bejba -> Pranje flašk (30.5.2005 21:08:53)

Mi imamo Aventove in jih peremo samo z vročo vodo (že dolgo jih tudi steriliziramo ne več), na vsake toliko časa jih dam v stroj, pa zgledajo čisto ok in čiste. Peremo pa jih s ščetko za stekleničke.

Anonimen -> Pranje flašk (30.5.2005 21:09:50)

kupiš flaško ki je tako široka da gredo prsti not in gobica. kot naprimer aventove, tanove nukove...

lp, lara

Seven* -> Pranje flašk (30.5.2005 22:05:14)

Mi peremo v pomivalnem stroju. Res pa je, da pazimo, da se zadeva prej ne zasusi.

tanaja* -> Pranje flašk (31.5.2005 9:28:51)

Jaz tudi v pomivalnem stroju na 65 stopinj. Kadar pa se mi v grelniku vode nabere vodni kamen, vanj zlijem kis za vlaganja in pustim stati 1 uro, nato dobro operem. Tako piše v navodilih in se res super sčisti.

lp, tanaja*

spacey -> Pranje flašk (31.5.2005 16:13:48)

Mi imamo tako za mleko kot za čaj flaško od Chiccota Primigiorni in nimamo problemov ne s pranjem ne s pitjem. :) Prej ni hotel piti čaja po nobeni flaški, tako smo nabavili še eno Chicco Primigiorni in zdej pijemo čaj, vodo...

Lp
:kuza:

Stran: [1]