RE: prevarana (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

kayica24 -> RE: prevarana (25.7.2009 23:35:34)

Ta tvoj bivši je prav usmiljenja vreden sedaj...Nekomu igra drugo violino in nikoli ne bo na prvem mestu..Če si hoče tako in na tak način zapravljati življenje tudi ok....

Sram ga je lahko v kaj se je apustil...Zapr5avil si je priložnost s punco, ki mu je bila predana, zdaj pa kot potreben maček čaka, kdaj bo njegova mačka imela čas za njega[sm=smiley36.gif]

Bogi revež...Saj pa z njo nima prihodnosti..Predvidevam,da se ona ne bo ločila, glede na to kako butastega moža ima[sm=zmeden.gif]

Idi svojo pot in se izogibaj tem darhalim...

gloss -> RE: prevarana (25.7.2009 23:45:19)

točno tako-moje virtualne prijateljice.

prave ste-vse govorite to kar hočem slišat.pač rabim potrditev,da sem prav naredila,da sem ga pustila.

lahko noč prijateljice

kayica24 -> RE: prevarana (25.7.2009 23:48:23)

ja ja..prav si naredila...v to ne bo nihče podvomil..

Uživaj na morju in ostani tam kolko se le da....

lahko noč in srečno v življenju, ki te čaka[sm=smiley1.gif]

De Facto -> RE: prevarana (26.7.2009 0:11:39)

Najboljse mascevanje je, da si ji ga prepustila. Saj bo tudi njega t'ko varala, in on njo...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2009 6:54:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

botrca -> RE: prevarana (26.7.2009 8:34:29)

Živi svoje življenje naprej, to da si zadnja izvedela ni nič novega...enako je bilo pri meni, pa sva bila 7 let skupaj.
Boš že spoznala nekoga ki te bo ljubil tako kot se ženska ljubi.

Srečno, pa brez slabe vesti, je nimaš zakaj imet.

Anonimen -> RE: prevarana (26.7.2009 16:55:13)

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Repka

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Ne vem no. Meni to štetje rebr, izbijanje zob..... in klicanje njenega moža ni glih normalno za eno žensko.
V prvem postu praviš, da si zaključila z njim, v tretjem se sprašuješ, če bi še lahko ohranila vezo....
Sprijazni se, da te je prevaral, zakaj je to storil, pa sam najbolj ve.Mož te ženske bo pa že sam spoznal resnico nekega dne.
Jaz bi se na tvojem mestu posvetila sebi, njega pa ignorirala.Pa tudi v novo vezo se nebi spuščala, ker še s to nisi razščistila. Pusti času čas in delaj na sebi. Srečno.

Isti tiči in lulike skup letajo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Kaj pa naj bi to pomenilo? Mene s čim primerjaš?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Neeeeeeeeeeeee. Tko ko se un ne more odločt, al mu je žal al ne, na nek način tud avtorca ne ve, al bi ga pustila al ne.

eternety -> RE: prevarana (26.7.2009 18:37:44)

Potrebovala boš nekaj časa, da preboliš celotno zadevo, kar je normalno. 6 let je dolga doba. Vzemi si čas za sebe in se razvajaj. Še vedno si zelo mlada in imaš celo življenje pred seboj. Proskušaj čim manj bit sama doma in se smilit sama sebi, ker to nič ne pomaga. Itak bolje, da si že zdaj spoznala kakšen pokvarjenec je, kot pa kasneje, ko bi že imela otroke skupaj. V glavnem pozitivno razmišljaj in boš videla, čez čas boš spoznala pravega.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]