Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloss pozdravljeni, drage bralke,želim vam opisati mojo zgodbo v upanju da mi bo lažje. Šest let sem bila s parntnerjem v vezi od tega tri leta v skupnem gospodinjstvu.Otrok ni.Zadnje čase je bil moj partner fizično in prisično odsoten. Dosti ga ni bilo doma. Ima službo, katera zahteva veliko časa. Vedno se je izgovarjal na službo, ko sem ga spraševala za kaj ga ni doma. Pred nekaj dnevi sem pa izvedela,da ima afero s sodelavko. Ta sodelavka se je pred letom ali manj poročila,zato nisem nikoli posumila na njo. Bila sem na njeni poroki,vedno sem se spraševala, zakaj me ona tako prezira, zakaj je tako hladna do mene. Zdaj vem. Imela sta afero in razmišljala sta celo o družini. Izvedela sem da je ta afera trajala 5 mesecev. Vsaj on pravi tako. Jaz sem z njim zaključila. Stvari si je odnesel iz stanovanja, mi vrnil ključ jaz pa sem pobegnila na dopust.To je to. Sest let se mi zdi, da sem izgubila. Počutim se prevarano!!!stara sem 28 let. Z njim sem planirala družino.Prizadeta in užaljena sem. Dobrodošli so vaši nasveti, vaša mnenja. Žal mi je, da se ti je to zgodlo. Ne vem sicer, kaj naj ti rečem, vendar bom rekla, da nisi izgubila 6 let. Pridobila si izkušnjo, iz kater upam, da si se kaj naučila. Venomer poudarjam, tako zase kot za druge, da je potrebno ogromno komuniciranja. Ne zagovarjam varanja, vendar je to velik znak, da nekaj ne štima. Pa niti ni nujno, da gre za samo spolnost, da nekdo vara. Ni fer, da mora prit tako daleč, da nekdo za nekaj zve od drugih. Vendar se vsem zdi tako najlažje, pač linija najmanjšega odpora. Bodi vesela, po eni strani, da se je končalo sedaj. Kaj bi bilo, ko bi imela enkrat otroke z njim, bi se poročila. Po eni strani bodi vesela, da te nekdo čuva zgoraj in da ti je preprečil še večje muke, ki bi jih lahko doživela. Vem, da tega morda ne želiš slišati, vendar, ko boš malo predihala, ko bo spet deloval razum, boš vedela, o čem govorim. In boš morda rekla hvala, da je bilo tako, kot je. Sploh, ko boš našla partnerja, ki te ne bo tako prizadel. Na tak hinavski način. Drži se.
|