BREZPLAČNO do fotoknjige (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


mojpav -> BREZPLAČNO do fotoknjige (24.7.2009 18:51:26)

Poletnih priložnosti je full veliko za fotografiranje ? Kako urejati fotke ? Kam z njimi ? Je kdo že dal v izdelavo foto-knjigo ?
Sama razmišljam o tem, pa kar nikoli ni časa....
Ko sem že pri tem......
V reviji HOPLA je do konca avgusta v teku poletna nagradna igra skupaj z BigBang-om. 141 nagrad, prvih 30 srečnežev prejme BREZPLAČNO izdelavo fotoknjige (A4, 26 strani). Če že fotkate se morda splača poslati razvito fotko skupaj s kuponom ali pa vsaj dopisnico oz. razglednico z dopusta (NAKUP revije ni pogoj).
Več v Hopla.

Pa prosim za vaše izkušnje s temi fotoknjigami...je možno v programu dodajati tudi tekst in koliko ? Kolikšne so možnosti za postavitev in oblikovanje slik ? Kje ste dali delati fotoknjigo ??




Anonimen -> RE: BREZPLAČNO do fotoknjige (24.7.2009 20:05:52)

zdravo.

če te približno zanima kako naj bi to približno zgledal, maš na netu pri foto tabor program za izdelavo foto knjige, pa si jo lahk po svojem okusu urediš. če že ne druga vsaj vidiš lahk kak je ts način....

upam da sem vsaj malo pomagala!

pa lep dan želim...




kepica -> RE: BREZPLAČNO do fotoknjige (24.7.2009 22:33:03)

Tale program je super. Nisem še sama delala, je pa moja sodelavka. Sem videla knjigo in je super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
http://www.digifot.com/

Ja, pa možno je dodajati tekst. Mislim, da količina ni ovira.




*bubi* -> RE: BREZPLAČNO do fotoknjige (25.7.2009 21:04:11)

V bistvu se moraš najprej odločit, kje boš dala knjigo naredit in potem njihov program naložit in v njem izdelat.

Cene knjig so zelo različne, se kar splača malo pobrskat. Prav tako pa so velike razlike v programih.

Jaz sem do zdaj delala pri DM in sem bila vedno zelo zadovoljna. (program digifoto) Tukaj je zelo uporaben čarovnik, ki ti sam iz določenih slik naredi fotoknjigo, potem malo popraviš, dodaš besedilo in je. Vsaj za začetnike je to super.

Enako lahko rečem za Foto Šimonka. (program digifot) Sem bila zadovoljna z izdelavo, tudi s programom nisem imela težav.

Hofer ima sicer ugodne cene, ampak v njihovem programu nikakor ne pogruntam, kako prosto razporejat slike. Prav tako so težave pri dodajanju teksta (ampak se da).




*bubi* -> RE: BREZPLAČNO do fotoknjige (25.7.2009 21:06:48)

Ko smo že pri programu digifot - super koledarje se da izdelat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]