Ali sprožijo porod? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Amoss -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 17:03:47)

Mene zanima če sprožijo porod, če je :nosecka: ful zatečena?Jaz imam namreč danes PDP in ko sem bila v porodnišnici mi je rekla da če mi otekline ne izginejo čez noč morem takoj notri, pa me zanima ali mi lahko na račun tega sprožijo porod?

maja&m -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 17:23:27)

Ja kolikor vem ti ga skor morjo.Jaz sem bila taksna kot hobit in so mi tudi "grozili" z sprozitvijo,ampak se je potem samo zacelo.

Želim ti da bo cimprej to za tabo in da se boste čimprej crkljali.

Maja

Amoss -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 17:44:52)

Ja saj jaz sem tud kot krof napihjena, tak da če nebo boljše ponoči morem zjutraj v bolnico.

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 18:22:12)

Aja, tega pa nisem vedela. Jaz imam tudi noge fuul napihnjene - tak da še komaj hodim, po cm. Sicer je do mojega PDP še 5 dni, imam pa jutri CTG, a bi bilo boljše, da jim pokažem noge in vprašam kak pa kaj?

Amoss -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 18:23:11)

Ja sigurno in potem G preceni kako hudo je.Mene je tudi že v bolnico pošiljala.

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 18:27:27)

Nekaj mi še ni jasno. Pri moji G nimam pred porodom več pregleda, na ctg pa hodim v porodnišnico. Kaj te potem tam pregledajo koliko si, če si že odprta in to pred ctg-jem ali kasneje in kdo to naredi?. Saj prejšnji teden sem že imela 1x ctg in so mi samo to naredili, pa nobenega pregleda in nič.

Amoss -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 18:29:35)

To je odvisno od porodnišnice.V mb so meni in nina nani naredili samo ctg in zmerili pritisk, druga pa nič, nobenega pregleda.Kje boš rodila?

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 18:32:06)

Nisem se še odločla. Izbiram med MB in Ptujem. Zaenkrat pa na ctg še hodim v MB.

Seven* -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 22:16:20)

Odvisno od porodnisnice. Pri meni so kar cakali in cakali.. ;)

Seven* -> Ali sprožijo porod? (30.5.2005 22:17:36)

Rodila sem pa v MB. Pa dvakrat so me domov poslali z 140/90 pritiska, beljakovinami v urinu in veliki zateklinami. Menda nosecnice prevec zeremo. Tako je rekel en slavni doktor, ko me je odslovil..

Amoss -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 8:13:14)

Dva zdravnika v mb porodnišnici sta slavna zajebanta, tud mene je zezal,...
No včeraj mi je pa ena zdravnica rekla da morem not.So mi pa otekline čez noč izginile tako da hvala bogu za dež!:bravo:

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 8:13:24)

Ful prijazno od njega. Torej imamo take noge zaradi hrane!?:zmeden: Lahko so pametni, ko nikoli ne bodo dali tega skoz, čisto po moško.:(
Kak pa potem, če nas ne pregledajo dokler nimamo popadkov, vemo, da imajo naši :duda: še dovolj plodovnice?

Amoss -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 8:17:59)

Isto vprašanje se meni že postavlja od včeraj,...Pa ne vem kaj zdaj ali naj si v zadnjem trenutku premislim in grem na Ptuj?!

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 8:57:50)

Jaz sem bolj naklonjena Ptuju. Tudi tu, ko hodim na ctg v MB se mi ne zdijo najbolj prijazni, pa še čakaš ko neko tele na izvid skoraj dve uri, čeprav so samo tri pred tabo, zdravniki pa se sprehajajo okoli.:hudicek:

Amoss -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 8:59:01)

Eto toje to nimajo kaj za delat (imajo preveč), pa hodijo okoli in kave pijejo,...GROZA

Lana_s -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 9:03:27)

Ma ja, potem so me pa poklicali noter, pa ne vem, če sem bila minuto not, da so me vprašali, če se giblje dovolj in če je vse vredu, potem sem pa šla. Za to minuto sem mogla v tisti vročini, na trdih stolih skoraj dve uri čakat.:(:hudicek:

cmokec -> Ali sprožijo porod? (31.5.2005 9:39:44)

Amoss, rodila sem 6 dni čez rok. V P sem odšla s svojimi popadki, odprta sem bila pa le 1 cm, zato so me hoteli dati na oddelek. Ko pa je sestra zvedla, da sem čez rok, so mi dali umetne. Nikol ne bom pozabila, ko je rekla: Pol pa kar rodit, še nobena ni bila 10 mesecev noseča.

Srečno :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]