Zaprtje.... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


leah -> Zaprtje.... (30.5.2005 17:00:37)

Moji 5 mesečnici sem v petek zmenjala Humana 1 z 2.v soboto je še lepo kakaka,ponavadi nmreč kaka vsak drugu dan,danes pa še nič.Se pa kar naprej napenja:Zjutraj se je v postelji napela in prdela kot,da kka,pogledam plenico,pa je bil samo en majhen kakec.Potem se je ob 11ih spet napenjala,pa ni bilo ni...evo zdele pa spet.
kaj naj naredim?A se prehitro zamenjala mleko,a bi ga res mogla mešat z enko in ali je to normalno,da potem dvojka mal zašramfa?
Full se mi revica smili,jaz sem ji včeraj pe še full jabučka dala...kaj pa vem....kaj pravite.A poznate kako zadevo,ki bi jo odprla in pa ali naj zdaj dam spet nazaj mao enke?




Anonimen -> Zaprtje.... (30.5.2005 17:03:25)

Moja ima problem, da kaka na dva dni in potem se muči in muči. Je pa fejst pomagala papaja, jabolčni sok s čajem (Frutek).

Ja v glavnem bi morala več piti,ampak kaj če noče. To bila verjetno najbolj enostavna rešitev. Hodim za njo s to flašo čaja ali soka,da sem že sama sebi tečna!:ups:

Bojana




Gina -> Zaprtje.... (30.5.2005 21:11:03)

Daj ji več čaja, pri nas je pomagalo. Aja, sicer se pa to ponavadi tudi samo uredi v mesecu, dveh. Vsaj pri nas se je, ampak smo imeli ta problem, ko smo prešli na trdo hrano.




Stran: [1]