linči 312
|
tudi naša mala pupa, ki je stara 3,5m je našla svoje rokice in potem na njih tudi palček, ko je bila stara približno toliko, kot tvoj sinček. podobno, kot je zapisala Tinky, skoraj nič ne pomaga, dude sploh vidt ne more (se začne v najslabšem primeru davit, no v malce boljšem pa smejat, pa čeprav skoraj že zaspi, ko ji palček potegnem ven in ponudim dudo). tudi moja ga ima bolj za cartanje in za spanje, pa ponavadi me na ta način opozori, da je malce lačna al pa žejna žal se ne dojiva polno, ampak, kadar cuza palček, skoraj zagotovo potegne, vsaj parkrat IZVIRNO SPOROČILO: Tinky kljub temu, da smo mu umikali ni kaj dosti pomagalo Cuca pa samo takrat, ko je utrujen, oz. za se "pocrtat" pred spanjem. Če sem mu ponudila dudo, jo je veselo pljuval ven, tako da ti ne znam svetovat, ker karkoli smo probali ni bilo uspešno. sem pa ugotovila, da ji moja dojka odgovaja in smo nabavili sleepy wrap (ena od nosilk) in je zadeva precej lažja. če se že polno ne dojiva, me ima vsaj za dudo . jaz temu pravim, vsaj nekaj. a ja, naši zdaj v ustka vtaknem kako mehko igračko, zdaj ko že zna držati in pomaga za nekaj časa. v glavnem sam dude v živo ne prenese
|