kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

buči -> kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (30.5.2005 15:45:55)

Znorela bom , ker kuham , pa mi dol teče, potem pa mali noče jesti, jaz bi rada, da poje vsaj malo, pa vem, da ga ne smem siliti, ker mu najbrž le ne paše, ker je prevroče, ampka ... :hudicek: :zmeden: :((

Mi jemo ob 7.00 zajtrk, ob 11.00 sadno ali jogurtovo malico, ob 15.00 kosilo, zvečer še večerjo. In ta presneta ura za kosilo ni v redu. :hudicek: Ker je prevroče!

Pa sem mislila, da bi mu doboldan, okrog 9.00 dala kakšno malo skutko ali pa malo sadja, pa že ob 12.00 kosilo, potem pa spat, pa popoldan za malico sadje, zver pa klasično kašico.

Kako to prakticirate drugi? Kakšen nasvet?

:kuza:

špelica -> kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (30.5.2005 16:08:44)

Mi jemo kosilo ob 13ih, ampak je prav tako vroče, mislim, da se boš vročini lahko izognila šele jeseni!

Saj ni nič hudega, če ne je, poleti vsi jemo manj!Če je drugo vse v redu, se ne sekiraj!Manj skuhaj!Vsaj jaz tako mslim!

Jaz mojega sploh ne silim, če hoče ok, če ne tudi! Dokler je vse ostalo(zdravje)ok, ni sile!

total -> kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (30.5.2005 16:12:58)

Ja mi mamo kosilo tud ob 13.00,potem 2-urno spanje,popoldanska malica in nato večerja pa spat,do zdaj je vse pojedel in ni nobenih problemov pri hrani,probaj mal prej mu dat kosilo,pa spat:zmeden:

NinaŠ -> kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (30.5.2005 20:17:27)

Midva imava ob ca. 7.00 zajtrk (kruh + nekaj), malica ob ca. 10.00 (sadje), potem ob 12.00 pred spanjem dobi juhico, ob 15.00 kosilo, potem ob ca 17.30 kaka majhna malica (mogoče samo kak piškot, bobi palčke, smoki,...) in ob 19.00 večerja (jogurt+kruh, lino,...). Res se sliši, da veliko je, ampak količinsko poje vsakega obroka malo. Ne vem kako, ampak tud zdaj, ko je tako vroče, ne izpusti obroka... ...ga enostavno hoče imet - sem že poizkusla tale urnik mal preuredit...

V tvojem primeru pa, če misliš, da bo pojedel več (poizkusi) mu pa dopoldansko malico ob 11.00 zamenjaj s kosilom - če boš uspela skuhat glede na to, da si dopoldne verjetno zunaj, pa naj ima popoldne ob 15.00 pa mu ponudi malico - kaj osvežilnega - hladen jogurt, ohlajeno sadno kašico...

LP

lin -> kosilo - ne, hvala, ker je prevroče (1.6.2005 0:28:37)

Da te potolažim
Mi zjutraj zajtrk okoli 9 skoraj nič(danes samo malo čokoladnega mleka,pa je blo na mizi vse živo)okoli 12 en mali fruzwerger,pol okoli 15 kosilo par ma res par nevem če 5 žlic mineštre in pol okoli 20 par ma spet res par žlic čokolinota.:zmeden:

Stran: [1]