puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: pupika Meni pa je bilo prej boljše, se mi je zdelo, da se je prej več dogajal, je bilo prav pestro, sploh pa z Nežo81 in bagusko. Res sem se nasmejala. Pa vse je bilo bolj pregledno, takoj si vedel kje je kaj. No smo se pa navadli tudi nove, ampak je trajalo nekaj časa. Takrat so bile res izvirne teme.Pa res ni bilo nobenega kreganja, vsaka je razumela vsak hec. Se jih je je veliko uporabnic kar malo potuhnilo in jih ni več tu na novi RR. Kaj sta pa tedve mele, jaz se spomnem edino ene neže pa pupice, da sta imele urnk boje Pa kako smo za kamejko navijal, ko ni in ni šla rodit, so jo pacal kak teden, če ne še več, uh to je bla tud drama, pa riba se je še z bejbibornom igrala in njena raziskovalna naloga, ko je bla čist šokirana, ker se niso glih najboljš odrezal, pa Volgin prvi post se spomenm, ko je napisala, da je božiček umrl, pa se je ena totalno zgražala, da njena hčera to bere in da zdej joče v sobi, ker je to prebrala Pa ni blo nobenih otroških krofekov pa srčkov, pa ribic, žabic, zmajčkov pa ne vem česa še. Ja je blo fajn Mislim, da je bila to Miška06 ali nekaj podobnega. Potem pa seveda še horda podivjanih žensk, čigar otroci so jokali, ker je božiček umrl, ker je crknil od smeha, ko je slišal, kako so bili pridni. NO men je blo pa to taaaaak smešno prav res in nisem zastopla zakaj taka reakcija.